Jesper Houmark lagde sig fladt ned efter nederlaget til TTH Holstebro på 28-38. Han var ikke tilfreds med at se sit hold levere sådan en præstation for øjnene af 1.910 tilskuere.

FHK knækkede sammen efter omkring 22 minutter og frem, og endte med at løbe ind i et nederlag på ti mål, og det var Houmark ikke tilfreds med.

“Det var vores dårligste præstation på hjemmebane i den her sæson, vi ramte ikke dagen. Vi blev spillet ud af brætten af TTH holstebro, vi laver mange fejl i angrebet og så straffer de os på kontra, som vi vidste de var gode til. Da vi kom hjem i forsvaret og stå var de skarpe til at spille os rundt på gulvet, og så manglede vi den sidste energi og fight, det er ærgerligt,” siger Jesper Houmark og kommer ind på, hvad man som træner prøver at gøre i sådan en situation:

“Vi prøver lidt forskelligt af, og ser om spillerne kan finde det ekstra, der skal til. Undervejs blev vi ramt af, at Jesper Lindgren havde fået to udvisninger efter ti minutter, og så skal vi finde et nyt forsvar. Hedegaard gjorde det fint, men vi kom i nye positioner. Det skal dog ikke være en undskyldning.”

FHK’s har “Vi fighter for byen” som motto, der tilmed er på ryggen af spillerne, og det levede FHK ikke op til i dag.

“Det kan du nok se på udtrykket, som jeg står med. Det er uacceptabelt,” siger Jesper Houmark, der trods alt glædede sig over at se Victor Skillhammar i aktion igen:

“Det var rigtig godt at få ham i spil. Han lavede nogle gode angreb, og det var vigtigt for os at få ham med på vognen,” slutter Houmark.

https://andresens-vvs.dk

Skriv et svar