FHK slap godt fra den sidste testkamp før Ligaen går igen. Mod BSV blev det til et nederlag på 35-31, og efter kampen var cheftræner Jesper Houmark glad for indsatsen.

Kampen startede i et meget højt tempo, hvor FHK kom foran 3-6, men som kampen skred frem fik BSV mere styr på spillet og vandt.

“Vi startede godt og kom foran med tre målog havde kort snor i BSV. Vi havde en komptakt defensiv, der gav lette kontraer, som gjorde, at vi kom foran,” siger Jesper Houmark, der fik roteret en del i startopstillingen i forhold til mandagens kamp mod Århus, men det handlede ikke om at nogle skulle doseres:

“Vi har tillid til alle spillerne og det viste vi også i dag, hvor alle bidrog og gav den gas i samtlige minutter,” siger Houmark, der glædede sig over, at det høje tempo fra FHK lykkedes:

“Vi skal være et hold, der vil ud over stepperne. Det viste sig være en god idé mod BSV, og gav også chancen for at komme helt tæt på i anden halvleg,” forklarer Houmark.

BSV anses som et hold, der skal kæmpe med om DM-guldet, og med det taget i betragtning glæder Houmark sig særligt over præstationen.

“Det er altid rart at spille godt mod et dygtigt hold, og hvis vi kan tage point mod sådan et hold er det rigtig fedt,” slutter Jesper Houmark.

thansen.dk