Der er ingen nemme kampe. Det Fredericia Håndboldklubs cheftræner, Jesper Houmark, forud for dagens kamp i 1. division mod Stoholm.

FHK mærkede på egen krop, at der ikke er nogle nemme kampe. Det skete, da de i søndags spillede på udebane mod Otterup, og efter en intens kamp fik en etmålssejr med hjem til Fredericia.

Søndag gælder det Stoholm, der lige som Otterup, kan betragtes som en upåagtet modstander, men Houmark er fuldt klar til opgaven.

“Vi glæder os over, at vi igen skal hjem i vores egne rammer, hvor vi, bortset fra mod Tønder, har gjort rent bord i denne sæson. Man skal dog huske på, at vi Otterup faktisk kom frem til chancerne, men vi var uskarpe foran kassen. Det skal vi selvfølgelig forberede mod Stoholm, der er inde i en god periode og for noget tid siden vandt med fem mål i Otterup, hvor vi altså var i problemer,” siger FHK-træneren til Fredericia AVISEN og slår fast:

“Der er ingen nemme kampe i 1. division, som jeg også har påpeget flere gange. Stoholm er netop det perfekte eksempel på det. I den første del af sæsonen spillede de ikke godt, men de er virkelig kommet efter det. De har hentet fem sejre i træk, og har spillet sig væk fra den direkte nedrykning. Stoholm er et stærkt kollektivt, som vi ikke undervurderer. Vi kan godt huske, at Stoholm også hang godt med i det første opgør, som vi spillede mod dem, så vi er helt klar over, at det ikke bliver nemt.”

Selvom Houmark har noteret sig, at Stoholm har en stor profil i Johnny Landberg, og på det seneste har fået det tidligere Skjern-talent, Mads Houmøller, tilknyttet. Fokus er dog rettet helt andet steds.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

“Vi har helt klart respekt for Stoholm og Landberg, men vi har altid, uanset modstanderen, mest fokus på os selv. Vi skal ikke lave noget om, fordi modstanderen kommer med en bestemt type profil. I stedet skal vi fokusere på igen at stå godt i forsvaret, og dermed få en grobund for at få gang i kontrasfasen som i de to første kampe i 2019. Samtidig skal vi være mere skarpe foran mål, når vi kommer til de frie chancer,” udtaler Jesper Houmark og kommer ind på træningsugen:

“Vi har trænet rigtig fint, hvilket vi har gjort lige siden jul. Vi er vel det mandskab i 1. division, der trænede mest henover julen og det skal kampene også gerne komme til at afspejle. Vi har finpudset lidt ting ved vores spil, og så har vi også trænet lidt skarphed i afslutningerne,” lyder det fra Houmark, der sender sine tropper i aktion søndag klokken 14:00 i thansen Arena.

https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/75792?&q=bfca6cb8-b6ef-4f9b-a461-5fc0df3d33f7&p=ac59dc39-9c9a-4478-a92d-3e9c45981ec1&ts=1548747233&c=billetten&e=201801&rt=Safetynet&h=071f614d8fc8d0f6740d5bd5412f499a
Køb billet her