FHK-træner Jesper Houmark var tilfreds med indsatsen efter nederlaget på 29-25 til Skjern, som var den bedste forsvarsmæssige kamp for FHK i sæsonen.

Efter kampen talte Fredericia AVISEN med cheftræner Jesper Houmark, der gjorde status efter nederlaget.

“Vi kom godt fra start i første halvleg og da vi havde chancen for at komme helt med fik de lette mål og det kom til at gøre ondt, da vi gik til pause bagud med tre efter en død periode og den fortsatte i anden halvleg. Vi kom bagud med syv-otte stykker, og så kom så tilbage igen. Det er ærgerligt, at vi ike smed tøjlerne helt i starten af anden halvleg,” sagde Houmark og fortalte, hvordan man forbedrer sig på en modstander som Skjern, der rummer mange klassespillere:

“For os handler det om at kigge på hver enkel kompenence og fijnde ud ud af hvordan de spiller . Da vi fijnder den rigtige højde forsvarsmæssigt spiller vi den bedste forsvarskamp i sæsonen, og vi fik de redninger vi skulle.”

Næste gang FHK skal i aktion er mod endnu en klassemodstander i form af Bjerringbro-Silkeborg, som er den sidste i rækken af tophold FHK møder i denne omgang, og opskriften for den næste uges forberedelse er klar.

“Det bliver ligesom de andre kampe, hvor vi forbedrer os mod et stort hold på hjemebane, og vi lige får de ekstra ti procent. Vi skal have stolpe ind i stedet for stolpe ud,” udtaler Houmark.

https://pro-print.dk