FHK-træner Jesper Houmark fortæller, at man ikke kan drage paralleller mellem sidste sæsons Ajax København-hold og det i denne sæson.

Søndag eftermiddag møder FHK Ajax hjemme i thansen.dk Arena. Om kampen siger Jesper Houmark følgende:

– Det bliver en opgave mod et hold, der har stået som det suverænt bedste forsvarshold. Og den ender sikkert uafgjort, for det har de spillet i over en tredjedel af deres kampe. Så den ender sikkert uafgjort, ej spøg til side. Det er et rigtig godt forsvarshold, som har lukket klart færrest mål ind i rækken, siger FHK-træneren til Fredericia Avisen og fortsætter:

– Vi skal holde fast i vores eget spil og i vores eget koncept, som vi har stor succes med angrebsmæssigt, senest mod Stoholm. Det skal vi prøve at bringe med videre til kampen mod Ajax.

Ajax er ændret en del

I sidste sæson vandt FHK i sikker stil 30-22 mod Ajax i thansen.dk Arena. Den kamp vil Houmark dog ikke bruge til ret meget i forberedelserne.

– Sidste års Ajax-hold er ændret en del, efter Jonathan Mollerup har forladt dem. Det betyder samtidig, at de dækker lidt anderledes op og er lidt mere flade. De spiller også anerledes angrebsmæssigt, fordi han var en stor profil, men Casper Overgaard har trådt i karakter for dem i starten af den her sæson og blevet en profil for dem, fortæller Jesper Houmark og slutte:

– De har også fået en ny keeper i Nikolaj Pedersen, der står rigtig godt i kassen og har en masse års ligaerfaring fra både Århus og Mors-Thy. Det har også en del af betydningen for, at de ikke har lukket så mange mål ind.

Der er kampstart mellem FHK og Ajax klokken 14:00 i thansen.dk Arena.