Fredericia Håndboldklubs 1. divisionsherrer tage søndag imod Ajax København hjemme i thansen Arena, og de er en anden støbning, end de forgange hold, som FHK har mødt.

To arbejdssejre er det blevet til på det seneste. Først mod Køge på udebane, og sidenhen mod Frederikshavn, hvor sejren kom i land, efter en anden halvleg, hvor der blev gået til stålet.

“Vi glæder os til at komme hjem i vante rammer, hvor vi vil slutte af med et brag. Det har ikke været nemt i de foregående kampe, men jeg hæfter mig ved, at fortsætte med at vinde håndboldkampe. I Frederikshavn havde vi en fremragende attitude i anden halvleg, hvor spillet også flød godt, efter vi havde indstillet os på deres offensive forsvar,” siger Jesper Houmark til Fredericia AVISEN.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Ajax er på sjettepladsen i 1. division, men var før sæsonen spået til at være helt med i toppen. På det seneste er københavnerne kommet godt i gang, og er ubesejret i fem kampe.

“De er en helt anden støbning, end Køge og Frederikshavn. Ajax har et af rækkens største budgetter, og det afspejler deres spillermateriale sig også i. De har en bagkæde med spillere, som har ligaerfaring. Blandt andet Minik Dahl Høegh, Oliver Roepstorff og Martin Risum, der alle er gode spillere. De har brugt noget tid på at spille holdet samme, men de er for alvor kommet i gang på det seneste. Vi skal derfor være oppe på dupperne fra start,” forklarer Houmark, der trods en stærkere modstander, ikke har ekstra fokus på Ajax:

“Vi har som sædvanligt klart mest fokus på os selv. Vi lavede 30 mål i Frederikshavn, men første halvleg deroppe og mod Køge var angrebsspillet ikke helt i top, og vi har derfor fokus på at optimere vores angrebspil. Her kan vi glæde os over, at vi har fået spillet Peter Nielsen godt ind med hans rutine,” lyder det fra Jesper Houmark.

Der er kampstart mellem FHK og Ajax København søndag klokken 14:00 i thansen Arena.

https://goo.gl/MSbg7k