Langt hen ad vejen spillede FHK lige op med BSH, men efter en række brændte chancer og kendelser, der ikke gik FHK’s vej, endte BSH med at vinde 32-36.

FHK var foran 19-18 ved pausen, og havde undervejs i første halvleg været i front med fem mål, men i slutningen af kampen trak BSH fra og vandt 32-36.

“Det er fedt at stå her og være skuffet, efter at vi ikke fik point. Den følelse jeg har er, at jeg følte vi var tæt på,” siger Houmark.

Hvad gjorde, at I ikke vandt?

“Der er flere små ting. Vi havde en del frie chancer vi brændte, og de skulle være inde, og så kom der et par 50/50-kendelser fra et ellers udemærket dommerpar. De overså til sidst tre udvisninger til BSH, hvor vi havde chancen for at komme med, men det blev stolpe ud for os,” siger Houmark.

FHK har nu spillet tre hjemmekampe i Primo Tours Ligaen. Der stod tophold på menuen i form af GOG, Ribe-Esbjerg og BSH, og præstationerne er godkendte for Houmark, der kan notere tre point.

“Hvis jeg kigger på præstationerne er de gode. Det har heldigvis givet tre point, og vi er millimeter fra at få point i dag. Vi er tilfredse med vores præstationer på hjemmebane,” forklarer Jesper Houmark.

Hvad lykkedes I med spillemæssigt i dag?

“Vi har en skarp kontrafase, hvor vi løb af sted og vi presser dem også, når de scorer. Det giver lette mål i første halvleg, og i starten af anden halvleg holdt vi Skube fra fadet, og det gjorde, at vi fik lidt lette scoringer,” siger Jesper Houmark.

Næste gang FHK skal i aktion er mod KIF Kolding på udebane, og det er en kamp, som FHK-lejren glæder sig til.

“Vi glæder os til at skulle til Kolding, hvor det forhåbentligt bliver en FHK-lejr, der dominerer hallen,” slutter Houmark.

https://www.place2live.dk/fredericia/vores-boliger/