Forside FHK Houmark advarer før HØJ-kamp: De har forstærket sig godt

Houmark advarer før HØJ-kamp: De har forstærket sig godt

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Fredericia Håndboldklub møder lørdag eftermiddag HØJ på udebane, og forud for kampen advarer FHK-træner Jesper Houmark om, at det godt kan blive en svær opgave.

HØJ startede sæsonen som lyn og torden. De gik ubesejret igennem fem kampe, hvor det blev til fire sejre og én uafgjort. Siden er de dog kommet ned på jorden med et kæmpenederlag til HEI på 36-22, samt nederlag til både Randers HH og Otterup.

Jesper Houmark lader sig dog ikke narre af de seneste resultater forud for lørdagens opgør.

“HØJ har forstærket sig godt til den her sæson. Særligt er det en markant tilgang af Andreas Stryger, der er deres topscorer og er med i mange af deres mål. Det kombineret med spillere som Emil Bramming og Mikkel Sjøberg gør dem til et rigtig fint hold, som vi har stor respekt for,” siger Jesper Houmark til Fredericia AVISEN og kommer ind på, hvad det fredericianske mandskab har brugt den seneste tid på:

“Vi har helt klart mest fokuseret på os selv. Vi vil se om vi kan højne angrebsniveauet endnu mere. Vi spillede ikke særlig godt mod Skive, men i den seneste kamp mod Team Sydhavsøerne var de rigtig fint, men jeg tror på, at det kan blive endnu bedre. Så vi har dukket ned i detaljerne for at skærpe os endnu mere.”

Hvordan føler du truppen har håndteret presset, både internt og eksternt hidtil i sæsonen?

“Vi har faktisk præsteret bedst i de kampe, hvor der har været allermest nerver på, synes jeg. Her tænker jeg på åbningskampen mod HEI, og den seneste kamp mod TSØ, hvor vi efter to nederlag i træk skulle tilbage på rette kurs. Jeg synes derfor truppen har tacklet det rigtig flot,” fortæller Jesper Houmark.

Kampen mod HØJ bliver samtidig den første på den anden side af Storebælt, og det ser Houmark frem til.

“Vi glæder os til at komme til Sjælland. I de seneste to sæsoner har vi præsteret godt på udebane mod HØJ, så det ser vi frem til,” forklarer han.

I FHK-truppen er der flere småskavanker, men Jesper Houmark melder dog om, at han stiller med fuld trup mod HØJ.

“Der er altid lidt hist og her midt i sæsonen, men det er ikke noget slemt, og jeg tager den fulde trup med til HØJ,” lyder det fra FHK-træneren.

Der er kampstart mellem HØJ og FHK lørdag klokken 15:00.

Annonce