Efter fire måneders forberedelse er Teater Malstrøm nu klar til at byde publikum velkommen til ”Burlesque – The Time Machine”, der har premiere torsdag d. 5. marts.

I november blev showet præsenteret for skuespillerne og efter måneders dans-, sang- og skuespilprøver står Teater Malstrøm nu klar med et færdigt burlesque-show og instruktør Michael Hansen glæder sig til at vise resultatet. 

”Resultatet er overvældende, og fordi vi har historien som medspiller, er der mere teatralitet i denne udgave af burlesque, men vi er tro mod både komikken og erotikken.”

Foto: Teater Malstrøm

En tur i tidsmaskinen med dans, komik, erotik og livesang

Showet begynder med, at professor H. G. Wells tænder op for sin utrygge tidsmaskine, og tager derefter publikum med på en fantasifuld og fandenivoldsk rejse. En rejse fra fortidens Adam og Eva og helt ind i fremtiden. Instruktøren fortæller:

”Det er en historisk burlesque, hvor publikum kommer på en rejse i fjer, blonder og strømpebånd. I mødet mellem fortid og nutid har det været sjovt at flette burlesque-elementer ind, og det har været en spændende proces, fordi der er et hold fyldt med skævhed og skønhed.”

Et bæredygtigt show

”Burlesque – The Time Machine” tager fat i tematikker fra både fortiden og nutiden. Genbrug og bæredygtighed er et stort fokus i dagens Danmark. Det fokus er også rykket ind på Teater Malstrøms show, der rummer over 260 kostumer. Teaterleder Martin Bach Sørensen uddyber:

”Vi tager klimaudfordringerne alvorligt og vi har lagt vægt på at arbejde med genbrugsmaterialer i både kostumeringen og scenografien. Med lidt omtanke og nogle kreative hjerner kan man finde skønheden i det, der ellers ville være skrald.”

Kom og mød professoren og alle historiens skæve karakterer i Det Bruunske Pakhus fra torsdag den 5. marts.

Faktaboks:– Forestillingsperiode: ”Burlesque – The Time Machine” spiller i perioden fra 5. marts – 25. april 2020- Forestillingen spiller torsdag – lørdag kl. 19:30- Spillested: Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, 7000 Fredericia- Billetter: købes på Billetten.dk eller på deres salgssteder, fx Tøjhuset i Fredericia, Comwell Kolding Teater, Vejle Musikteater mv.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer