To personer med tilknytning til AGF blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da der blev spillet pokalkamp mellem Kolding IF og AGF.

Kenneth Nielsen fra Sydøstjyllands Politi stod for dagens døgnrapport, og den første episode han kunne fortælle om var nogle AGF-fans, der havde fundet vejen til Kolding Stadion, selvom der er forbud mod udebanefans pga. de nuværende Covid-19 retningslinjer.

»Ved stadionet traf vi klokken 16:27 to personer fra Østjylland. Den ene er en 25-årig mand, og den anden er 19-årig mand, som har tilknytning til en hooligangruppering. Der blev fyret fyrværkeri af, og de blev i den forbindelse sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen,« siger Kenneth Nielsen.

De to AGF-fans fik dog lidt at juble over, da deres hold endte med at gå videre i Sydbank Pokalen efter en sejr, der kom i land efter straffesparkskonkurrence.

Foruden episoden ved Kolding Stadion kunne Kenneth Nielsen berette om, at der har været forsøg på indbrud på Vamdrup Genbrugsplads, hvor der var opbrudsmærker på døren til en bygning. Der er overvågning på stedet, som politiet skal bruge i deres efterforskning. 

I Bramdrupdam har der været indbrud i en personbil, der har holdt ved Bare God Mad på Vejlevej. Det er sket i tidsrummet onsdag klokken 14:20 – 14:30, hvor der er stjålet en iPad til en værdi af 5000 kr. fra en ulåst Renault Clio. 

Den sidste sag Kenneth Nielsen havde var på Kolding Havn, hvor han fulgte op på genstanden, som en lystfisker havde fået fat i natten til torsdag. Dykkere var i hoppet vand frem til spisetid torsdag og fandt muslinge og noget metal, der har hængt fast i en plastikpose, og det er formentlig det, som lystfiskeren havde fået fat i.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer