Home Fredericia hyldet på landsmøde for at være den ejendomsmæglerforretning i Fredericia, der har solgt flest boliger i 2019

Home Fredericia er bedst til boligsalg i 2019 – og det blev fejret på Home-kædens landsmøde.

Her modtog daglig leder Mette Juul Jensen et forgyldt 1-tal som synligt bevis på, at den lokale Home-forretning har solgt flest boliger blandt alle mæglere i 7000 Fredericia ifølge Boligsiden*.

1-tallet står nu fremme til skue i forretningen på Købmagergade 14, 7000 Fredericia.

Ejendomsmægler Mette er glad og stolt – og deler roserne med sine medarbejdere.

”Jeg er super stolt over, at vi kan kalde os markedsledende i 2019. VI har haft et enormt godt salgsår og haft det bedste år siden finanskrisen. Hele teamet har knoklet for, at vi står lige netop her, hvor vi er i dag og har hjulpet rigtig mange familier med salget af ejendom og fået en masse familier flyttet godt i nye hjem, ” siger Mette Juul Jensen.

Takken går også videre til kunderne, der har vist Home Fredericia tillid til at stå for salget. Det er ikke let at sige farvel til sit hjem. Men når det er tid, skal det gøres ordentligt, fremhæver hun.

Hele teamet i Home Fredericia er for længst trukket i arbejdstøjet, så flere kunder kommer godt hjem i 2020. 

”Jeg har store forventninger til 2020. Vi er allerede kommet godt fra start i januar og med alle de nye boligområder der skyder op i Fredericia, en stor tilflytning til byen og en by i rivende udvikling så skal det nok blive et travlt og spændende år i 2020” siger Mette Juul Jensen fra Home Fredericia.

På landsplan var der også godt gang i boligmarkedet, og ejendomsmæglerne satte rekord for årtiet, viser tal fra Boligsiden. Det er især den meget lave rente, der trækker i boligkøberne, og i en ny spørgeundersøgelse fra analyseinstituttet YouGov for Home svarer 15 % af danskerne over 18 år, at de har planer om at købe bolig. 61 % heraf er allerede aktivt på boligjagt.

*Kilde: Home Fredericia er ejendomsmægleren med flest bolighandler i 7000 Fredericia i hele 2019 ifølge tal fra Boligsiden.dk 15. januar 2020.

http://shelovesyou.dk/

Leave a Reply