Home Fredericia sætter pris på en kop kaffe og din bolig. Alle boligejere, der bestiller en salgsvurdering hos Home i Fredericia, får i en udvalgt periode en eksklusiv termokande – og måske en positiv overraskelse

Værsgo! Gi’r du kaffen – så kommer Home Fredericia med kanden.

Nu kan du få en eksklusiv Alfi-termokande, hvis du bestiller en professionel og uforpligtende salgsvurdering hos Home i Fredericia i perioden fra d. 26. februar til og med d. 18. marts 2018.

Både vurderingen og kaffekanden er selvfølgelig gratis, understreger Lars Secher fra Home Fredericia.

”Vi får altid en meget venlig modtagelse, når vi er på besøg i folks hjem – og der er også rigtig tit kaffe på bordet. Derfor synes vi, det er oplagt at tage en ny, lækker kaffekande med som en gave til folk, når vi kommer på vurdering i den kommende tid,” siger Lars Secher.

”Den kan holde i mange år og sørge for varm kaffe i hjemmet – eller måske i et nyt hjem,” siger den lokale Home-mægler, der ikke lægger skjul på baggrunden for at give en fin Alfi-kande med et diskret Home-logo i forbindelse med en vurdering.

”Vi håber selvfølgelig, det kan være det lille skub, der skal til for at få boligejere med salgsplaner ud af busken lidt før, end de måske ellers ville. Efter et rigtig godt efterår og en fin start på det nye år med mange handler og mange købere på trapperne, mangler vi ganske enkelt boliger ’på hylderne’ til interesserede købere,” slår Lars Secher fast.

Home-mægleren forsikrer – med et glimt i øjet – at tilbuddet naturligvis også gælder te-elskere.

Tal fra homes Køberbarometer viser, at der i starten af året har været næsten 14 % flere fremvisninger af huse end på samme tid sidste år. Også interessen for lejligheder er vokset – her er fremgangen i fremvisninger godt 6 %.

Home Fredericia oplyser, at det er gået den rigtige vej med boligpriserne i Fredericia over det seneste år – i hvert fald set med sælgers øjne.

”Jeg tror, der vil være nogle boligejere, der får sig en positiv overraskelse, når de hører, hvad deres bolig kan sælges til i øjeblikket,” slutter Lars Secher.

Alfi Juwel termokanden har en værdi op til 1200 kr. og gives til boligejere i salgstanker, der bestiller og gennemfører en salgsvurdering hos home. Kanden er sort med et lille home logo. Gaven kan ikke byttes til kontanter, og der er max. én kande pr. husstand.