Anders Holvad scorede på straffespark mod FC Roskilde, men fik senere rødt. Derfor så han på fra tribunen, da FC Fredericia søndag spillede 2-2, og brændte to straffespark. Det var en opleveles han gerne ville have været foruden.

Holvad fik direkte rødt mod FC Roskilde, og afsonede den første ud af to karantænedage, da FC Fredericia spillede 2-2 mod Nykøbing.

“Det var frygteligt. Jeg var ked af ikke at kunne være med til at hæljpe drengene, der spillede en god kamp især i anden halvleg. Vi burde nok have vundet, hvis man tænker på straffesparkene,” siger Anders Holvad.

FC Fredericia blev tilkendt et straffespark mod Roskilde, og det omsatte Holvad til mål. Derfor ville han være det oplagte valg igen mod Nykøbing, men han kunne intet stille op, da han sad på tribunen med karantæne.

“Det er forfærdeligt, man føler det er to mulige mål, der ventede, så det er skuffende. Det er endnu mere ærgerligt, at de ikke får sparket den ind,” forklarer Holvad og kommer ind på hvordan det var at være på træningsbanen mandag:

“For mig er det helt ildt nederen fordi jeg ikke kan være med på fredag, men jeg håber, at drengene er klar til at yde deres bedste,” siger Anders Holvad med henvisning til FC Fredericias kamp på udebane mod Skive.

https://www.facebook.com/menyfredericia/