FC Fredericia havde mandag første træningspas efter sommerferien. Tilbage på træningsbanen var offensivprofilen Anders Holvad, der håber, at hans sæson bliver bedre end den seneste.

Anders Holvads forår blev spoleret af en drilsk ankelskade. Holvad fandt aldrig sit fodfæste, og endte sæsonen med at lave indhop hist og her.

Derfor var der glæde at spore hos ham, da han mandag havde gennemført det meste af træningen.

“Det er dejligt, det er to måneder siden, at jeg sidst trænede. Jeg var i tvivl om jeg kunne være med, men det gik fint,” siger Holvad, der var ude med ankelproblemer.

“Jeg har genoptræner i ferien, og håber at komme ordentlig i gang nu her. Målet er at være helt klar til sæsonstart,” forklarer han.

Anders Holvad var som nævnt ikke på toppen i slutningen af sidste sæson, hvor det hele spidsede til, og det var noget, som irriterede ham.

“Det var vildt træls, især det ikke at træne med, da min form blev dårligere og dårligere,” siger Hold.

Hård sæson i vente

Til den nye sæson venter der en ny struktur i NordicBet Ligaen. Der bliver kun en oprykker, mens der til gengæld er tre nedrykkere.

“Det bliver en hård sæson med mange nedrykkere og kun en oprykkere, men vi vil kæmpe med hvor det er sjovt. Der er kommet gode hold ned, og der er fine oprykkere, så der bliver mange hold, som kommer til at slås om nedrykning,” siger Anders Holvad.

Sportsligt håber Holvad, at FC Fredericia er med i den sjove ende af tabellen, og personligt er målsætningen også klar for ham.

“Jeg har forventning om at gøre det bedre end i sidste sæson. Første sæson var bedre end anden, hvor jeg blev kastet lidt rundt mellem kant og angriber,” forklarer Holvad, som føler sig mest hjemme på kanten og derfor håber, at der kommer en ny angriber:

“Det håber jeg lidt,” lyder det med et smil fra Anders Holvad.

http://jyskserviceaps.dk/