FC Fredericia tabte 1-2 til Hvidovre torsdag aften, og det var derfor en skuffet Anders Holvad efter opgøret.

Holvad leverede assisten til FC Fredericias enlige mål, men det var en ringe trøst efter opgøret, hvor Fredericia AVISEN talte med ham.

“Jeg synes, at vi kom okay fra start, men så har der været en tendens til, at de andre hold har fået mål ud ff ingenting. Det skete også i dag, vi var pludselig bagud 2-0 og så var der lang vej hjem. For mange gange endte bolden tilbage ved vores målmand, og så skabte vi ikke nok chancen,” sagde han.

https://www.vinmedmere.dk/

I sidste hjemmekamp kom FC Fredericia ligeledes hurtigt bagud, og det mønster fortsatte i dag, men det er et tema for FC Fredericia, hvordan det skal forhindres.

“Vi prøver på at være lidt tættere i kæderne. Hver gang vi mister bolden får de andre en store chance, og sådan er det ikke for os. Det skal vi løse ved at have flere folk bag bolden når vi spiller den om,” fortalte Anders Holvad.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Vendsyssel er med FC Fredericias nederlag nu fire point efter fredericianerne på tredjepladsen. Dermed er der lagt op til en tæt duel i de resterende fem spillerunder.

“Det er klart, at vi gerne vil ende i top-3, når oprykningen er glippet. Det var et skidt resultat i dag, men vi klør på,” udtalte Anders Holvad.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer