Kom til fredagsJAM og nyd en fyraftensøl med dejlig live musik i caféen i selskab med Holtsø/Trier/Wittrock. Trioen kan opleves i Tøjhusets cafe fredag d. 9. februar kl. 15.

Holtsø/Trier/Wittrock har en smittende musikalsk kærlighed, entusiasme og en gnist der rækker ud over scenekanten. De 3 leverer en eftermiddag, hvor de ud over det fælles repertoire hver især giver smagsprøver på hvad de står for.

Jes Holtsø har for længst skrevet sig ind i de danske filmhjerter. Med langt hår, midterskilning og kuglerunde briller stod han i rollen som Børge altid klar, når Olsen Bandens spidsfindige planer krævede en ekstra hånd. På samme vis, som han få år senere lagde ansigt til flyttemand Olsens søn William i Huset på Christianshavn. Nu er han tilbage. Charmen er ikke blevet mindre med årene og med et glimt i øjet og hjertet på rette sted, er han klar til at levere et solidt repertoire af blues, rock og soul. Han har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards og blev i 2012 kåret til Årets Danske blues navn.

Tobias Trier fylder meget på en scene, selv om han kun er 1.79 høj og vejer 69 kilo. En spinkel mand med mange ord og iørefaldende melodier, som elsker at underholde publikum. Første gang han for alvor stod på scenen, var han kun 13 år. Det var til Leif Sylvesters bryllup i Cirkus Himmelblås telt. Og han var der, fordi han er søn af Røde Mor musikeren Troels Trier. Siden har han taget et markant skridt ud af faderens skygge og etableret sig som selvstændig anerkendt trubadur og entertainer. Han har udgivet et album cirka hvert andet år siden han debuterede med “Bag De Blå Persienner i år 2000. Han holder koncerter over hele landet, fordi hans personlige brændstof er publikums reaktioner.

Morten Wittrock har været professionel musiker siden sit 18 år. Han er i Danmark kendt for sin unikke måde at spille Honky-Tonk Piano på. Han har i en årrække indspillet og produceret utal af cd’er I Danmark og USA. Og har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards. Han modtog i 2014 prisen. Amerikanske Old Time Country Music Hall of Fame’s Award: Årets Rockabilly Album i USA.

Åben scene

Holtsø/Trier/Wittrock åbner fredagsJAM med en koncert og herefter er scenen åben for alle med noget på hjertet. Så grib dit instrument og kom og skab nye musikalske forbindelser.

På scenen forefindes flygel, trommesæt, guitar- og basforstærker samt mikrofoner.

Dørene åbner kl. 14:30 og der er som sædvanlig fri entre.