Teater Malstrøm i Fredericia opsætter for tredje år i træk en Burlesque forestilling.

I år hedder den ”The Time Machine”, og som altid bliver det en forestilling med dans, humor og fantasifulde kostumer. Men denne gang er der også live sang på programmet. Instruktør og idémand bag forestillingen, Michael Hansen, fortæller ”Det giver endnu et lag til publikumsoplevelsen, og det fungerer rigtig godt sammen med de andre elementer. Inspirationen kom fra det australske koncept La Soirée, der er en kombination af Burlesque, varieté og live sang. I vores nye Burlesque opsætning har jeg valgt tre meget forskellige sangerinder, der repræsenterer hver sin genre”.

Første prøve gav sved på panden

Der bliver sikkert hedt i den intime sal i Det Bruunske Pakhus, når premieren finder sted d. 5 marts, men allerede til første prøve nåede de medvirkende at få sved på panden, selv på en kold december aften. Ved hårdt arbejde og mange grin fik holdet lært både de første par koreografier og hinanden at kende.

Tolv meget forskellige medvirkende
Holdet består af tre burlesque-performere, to dansere, fire skuespillere og tre sangere. Der medvirker både kendte ansigter fra tidligere Teater Malstrøm opsætninger og nye talenter. Blandt de nye figurerer en Burlesque-kunstner fra Århus, to elever fra Dansk Talentakademi i Holstebro og en syngende biolog fra Odense.

En tydeligt glad Michael Hansen fortæller om det nye hold medvirkende:

“Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jo flere farver, der er på paletten, jo smukkere er den. Da jeg havde første prøve med hele holdet, var paletten fyldt op. Det var nærmest en regnbue. En smuk og mangfoldig regnbue af skønhed, varme, galskab, humor, mod, håb og allervigtigst – mega meget talent.”

De tolv medvirkende er:

Frederikke Gejl Damgaard, 23 år, Vejen
Silke “Trille” Jensen, 22 år, Fredericia
Martin Simonsen, 22 år,  Fredericia
Lia Knudsen, Miss Iris Eve, 26 år, Århus
Katarina Næsager, 29 år, Horsens
Daniel Stoof Jensen, 23 år, Fredericia
Birgithe Lindsay Honoré, 35 år, Fredericia
Maria Rosenlund, 29 år, Odense
Sidsel Nygaard, 40 år, Fredericia
Julie Houborg, 18 år, Holstebro
Maja Lyngsø Møller, 19 år, Holstebro
Pia Holst Jeberg, 42 år, Skærbæk, Fredericia

Faktaboks om Burlesque – The Time Machine

  • Spilleperiode: 5. marts – 25. april 2020, hver torsdag, fredag og lørdag kl. 19.30 (dog ikke i Påsken)
  • Spillested: Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, 7000 Fredericia
  • Billetter til forestillingen kan købes på billetten.dk eller på deres fysiske salgssteder (Tøjhuset i Fredericia, Comwell Kolding Teater, Vejle musikteater mv.)
https://www.facebook.com/Fredericiavinhandel/

Leave a Reply