Årets familieforestilling på Teater Malstrøm bliver en hjertevarm forestilling, der følger op på succesen med Den Lille Prins og Brødrene Løvehjerte

Rollen som Buster er gået til 23-årige Frederikke Gejl Damgaard fra Vejen. Hun har tidligere stået på scenen i en række Teater Malstrøm opsætninger, bl.a. de to seneste familieforestillinger op til jul, ”Brødrene Løvehjerte” fra 2017 og “Den lille prins” fra 2018. Frederikke og de ni andre medvirkende kan opleves på scenen i Det Bruunske Pakhus i Fredericia fra 20. november.

I forestillingen finder man også Busters lillesøster Ingeborg, hans gode veninde, den gamle fru Larsen, Joanna og hendes guvernante, Lange Lars, Stig Ole og andre sjove karakterer.

Erfarne skuespillere i alle aldre

De ti medvirkende er så forskellige, som de næsten kan være, den yngste kun 15 år og den ældste 58 år. Nogle er lokale fredericianere, andre kommer langvejs fra. Flere af dem har været med i andre af Teater Malstrøms forestillinger, et par stykker af dem er med for første gang. Men de er har alle masser af teatererfaring.

“Jeg ville have ti skæve typer, fortæller instruktør Michael Hansen, både tykke og tynde, store og små – nogen der ved hvad både sorg og glæde er. Og hvad modgang er, først og fremmest. Og det synes jeg, at jeg har fundet”.

Kærligheden vinder altid

I en hæsblæsende hverdag med præstationskrav og curlingforældre er Busters Verden en påmindelse om at kærligheden vinder altid, og at alle har noget de er gode til. Ligesom Buster er god til at trylle.

I næste uge starter prøverne op, men først skal Teater Malstrøm have premiere på kabareten “Liva Weel og de andre”, som spiller i Det Bruunske Pakhus fra d. 12/9.

Faktaboks

  • Forestillingsperiode: Busters Verden spiller i perioden fra 20. november – 15. december 2019
  • Forestillingen spiller onsdag-fredag kl. 18.30 og lørdag-søndag kl. 15
  • Spillested: Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, 7000 Fredericia
  • Billetter: købes på Billetten.dk eller på deres salgssteder, fx Tøjhuset i Fredericia, Comwell Kolding Teater, Vejle Musikteater mv.
Annonce til uge 37 + 39 https://www.f-i-c.dk/50-aars-jubilaeum