Har du prøvet at geocache – ellers er det måske netop her på en af forårets ekstra fridage, at du skal prøve det? Mere end 30.000 danskere er bidt af geocaching, som er en skattejagt, hvor du bruger din smartphone eller en GPS til at finde en skat, en ’cache’, der er gemt i naturen. Det er geocacherne selv, som gemmer skattene, og pointen er, at man lader skatten ligge, når man finder den, så andre geocachere kan gå på jagt efter samme skat.

Nyd en forårsdag i Vejle Ådal
Du kan geocache lige uden for din egen hoveddør, eller du kan bruge geocaching til at besøge nye steder, for der ligger skatte til geocaching gemt over hele landet. Tag for eksempel en tur på geocaching i Vejle Ådal og nyd foråret.

Visit Vejle har udgivet en folder med en guidet køretur, som bringer dig rundt til attraktioner og smukke steder i Vejle Ådal. Folderen finder du på files.guidedanmark.org/files/480/480_311221.pdf Vælger du at kombinere rundturen med en rask omgang geocaching-skattejagt, er der lagt op til en tur for hele familien.

 

Vind en kør-selv-ferie for hele familien
Som noget nyt inden for geocaching har dækproducenten Bridgestone valgt at være med på legen og har lavet en såkaldt GeoTour, hvor de har gemt 30 skatte i hele landet. Finder du en af de 30 skatte, kan du dele et foto af skatten på Bridgestone Danmarks Facebook-side og være med i konkurrencen om en kør-selv-ferie for hele familien.

Konkurrencebetingelser og oversigt over skattenes placering og tilhørende GPS-koordinater findes på Bridgestone’s hjemmeside.