Med gudstjeneste i kirken kl. 10 og høstmarked i Sognegården med frokost, tombola, folkedans og markedsboder

På søndag den 22. september kl. 10.00 indbyder Trinitatis Kirke til en markering af årets høst og temaet vil være en undren og tak for livets mangfoldighed med planter, dyr og mennesker. Gudstjenesten er for alle aldre, børn og konfirmander bærer fra starten frugter, grøntsager og blomster ind i kirken, børnekoret under ledelse af organist Dennis Fick medvirker med nogle af årstidens sange og salmer.

Ved gudstjenesten, der ledes af præsterne Elli Krog Foldager og Bent Andreasen sammen med kirke- og kulturmedarbejder Lisbet Møller Larsen, bydes også kirkens tre hold af nye konfirmander velkommen og et lille barn skal døbes.

Efter gudstjenesten bydes der på frokost i sognegården og ude i den smukke bindingsværksgård bliver der boder med salg af strik og frugter mm og som noget nyt bliver der en stor tombola, lokale folkedansere laver en opvisning og der indrettes et sjovt skydetelt. Så der er noget for alle aldre. Alle de penge, der kommer ind, går til at hjælpe folk i sognet, der har svært ved at få økonomien til at hænge sammen i hverdagen.

Kirkefrokosten koster kr. 40,- for voksne og er gratis for børn og konfirmander.