Vil du gerne kigge ind bag sceneforhænget på de populære skuespil- og musicallinjer på Højskolen Snoghøj i Fredericia eller høre mere om de mange andre kurser og muligheder, som højskolen tilbyder, så mød op til åbent hus lørdag den 6. februar.

I timerne fra kl. 13-16 byder skolens elever og undervisere indenfor til rundvisninger og foredrag – bl.a. vil skuespiller og musicalperformer Mads Knarreborg fortælle om livet på scenen og uden for. Derudover kan du få et indblik i hverdagen på højskolen med udsigt over Lillebælt.

Rundvisning, foredrag og overraskelser
Ifølge forstander Michael Kristensen får den flotte udsigt dog ikke lov til at løbe med al opmærksomheden: “Vi er en kreativ skole, og den energi vil vi gerne vise frem. Både for de lokale, som måske gerne vil vide mere om, hvad der egentlig foregår på skolen, og for andre nysgerrige, som måske overvejer at tage en af vores mange kurser,” siger han og lover, at der i løbet af dagen vil være et par spændende overraskelser.

Om Højskolen Snoghøj
Den 100 år gamle højskole i Fredericia er i dag kendt for sine mange kreative fag. Bl.a. har skolens succesfulde musicallinje leveret mange talenter til Det Danske Musicalakademi.

Åbent hus
Lørdag den 6. februar kl. 13-16 inviterer Højskolen Snoghøj til åbent hus på Højskolevej 9, 7000 Fredericia. Kom og hør mere om, hvad der sker på højskolen. Det er gratis at deltage, og du kan bl.a. deltage i rundvisninger og foredrag, ligesom du kan få en snak med både undervisere og elever. Der serveres let forplejning og spændende overraskelser.

Læs mere på www.snoghoj.dk