FC Fredericia vandt efterårssæsonens sidste kamp med 2-3 mod Hvidovre, og efter en solid præstation af det meste af holdet stak særligt en spiller ud.

Selvom cifrene siger noget andet, så var kampen ikke så tæt. Det var meget lig det første opgør i sæsonen mellem de to hold, hvor FC Fredericia på Monjasa Park vandt 3-2.

Og i lighed med det opgør, så kom Hvidovre også tilbage fra at have været bagud. Denne gang var FC Fredericia foran 0-1 efter at have spillet i medvind i første halvleg, og i anden halvleg ventede den frygtede modvind.

Hurtigt fik Hvidovre udlignet efter en dødbold, men FC Fredericia holdt hovedet koldt og scorede to flotte mål, inden det lykkedes Kim Aabech at score direkte på hjørnespark til slutresultatet 2-3.

På en meget vindblæst og regnfuld bane, så var det en rigtig flot præstation af FC Fredericia, som kan gå på vinterpause med en god smag i munden.

Se her Sportsredaktørens dom over spillerne:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Alexander Nybo (4): Der må ganske enkelt ikke gå et mål ind direkte på hjørnespark. Gode vindforhold for sparkeren eller ej, så skulle Nybo have gjort noget ved det spark fra Aabech. Udover det stod Nybo fint og var på plads, da det var nødvendigt.

Jacob Buus (7): Rigtig fint oplæg til Steven Ennas mål. Var ikke så markant offensivt udover det, men spillede en flot disciplinær kamp defensivt.

Erik Nissen (7): Forsvaret blev ikke rigtig sat under pres af Hvidovre, og det der var, tog forsvaret sig af.

Christian Ege Nielsen (7): Solid præstation defensivt, og et par gange førte han også bolden flot frem.

Henry Uzo (7): Lukkede af defensivt, og de gange han gik med offensivt var det også farligt.

Andreas Oggesen (7): Stabil præstation af Oggesen midt på banen, efter en knap så god indsats i kampen inden mod Skive.

Mathias Gertsen (10): Var god på bolden og det klædte FC Fredericias midtbane at have ham med igen. Krydrede indsatsen med et vanvittigt mål til 1-3, hvor han med et flot venstrebensspark fra distancen scorede.

Martin Mikkelsen (7): Var rolig på kuglen, og havde en finger med i spillet til 0-1 målet, hvor han fandt Enna i feltet. Viste han er en spiller, som man bør forlænge med.

Dennis Høegh (10 – Man of the Match): Første mål efter sin lange skadespause, og spillede generelt en rigtig flot kamp. Bidrog både med rutine og stærkt pasningsspil i mellemrummet.

Anders Holvad (4): Ikke så markant som de øvrige offensive spillere, men faldt heller ikke igennem.

Steven Enna (10): Gjorde det han skulle som angriber. Ved 0-1 målet kom han fri af sin oppasser og skød på mål i bedste angriberstil. Fik i anden halvleg bolden i mål til 1-2, da han stod hvor han skulle i feltet, da Buus sendte bolden ind i fødderne på ham.

Indskiftere:

Kristian Kirkegaard (UB): Fik ikke sat sit aftryk i det kvarter han fik.

Lukas Enevoldsen (UB): Kom ind i de sidste par minutter for at forsvare føringen.

Mathias Nygaard (UB): Kom ind i overtiden, da føringen skulle forsvares.

Over hele linjen var det en stærk præstation fra FC Fredericia, og der er bestemt noget at bygge videre på, når forårssæsonen skal spilles. Nu kan FC Fredericia gå på en velfortjent pause, hvor det i stedet gælder for direktør Stig Pedersen om at sikre sig, at truppen er på minimum samme niveau til foråret.

https://andresens-vvs.dk

Skriv et svar