Dennis Høegh satte gang i målscoringen, da FC Fredericia fredag aften vandt 2-0 mod Viborg. Nu håber han, at der kan blive spænding om førstepladsen, hvis Vejle dummer sig.

FC Fredericia har notorisk haft det mod rutinerede Viborg, men fredag aften var FC Fredericia kyniske og vandt 2-0 på mål af Dennis Høegh og Victor Torp. Dermed har Høegh scoret to kampe i træk nu.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

“Det var lækkert, og det sker ikke så tit for mig. Nu tager vi den tredje i træk mod Vendsyssel,” siger Dennis Høegh med et smil, og kom ind på måden sejren kom i hus:

“Viborg endte med at blive møre. Vi stod godt defensivt og tillod dem ikke at komme til store chancer, selvom de havde bolden meget. Jeg føler ikke, at vi var tæt på at indkassere mål, og så slog vi til, da vi havde chancerne,” siger Dennis Høegh.

FC Fredericia har igennem de seneste haft spillet gode kampe mod Viborg, men det var uden at få fuld valuta. Det fik FC Fredericia dog fredag.

“Jeg har været med til at slå dem før heroppe. Vi plejer faktisk altid at være gode her, men det er sjældent, at vi vinder. I “gamle dage” var vi nok kommet bagud og skulle op for at bestige et bjerg for at vinde, men vi fik stået imod,” forklarer Høegh.

https://www.vinmedmere.dk/

Med sejren er FC Fredericia nu på andenpladsen, og næste mål er klart for Høegh.

“Det er dejligt nu at være over Viborg. Det giver noget mentalt, og nu håber vi, at Vejle jogger i den og der bliver spænding. Der er sket større sensationer end det, selvom det ser svært ud,” slutter Dennis Høegh.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer