Dennis Høegh scorede i efterårets sidste kamp, hvor det blev til en sejr på 2-3 i Hvidovre, og det var kulminationen på en afslutning af efteråret, hvor Høegh kom tilbage på banen efter en lang skadespause.

Kampen var præget af silende regnvejr og modvind, men det til trods fik FC Fredericia kørt en sejr hjem.

“Det er altid dejligt at vinde så vi er godt med i rækken, og at det så blev på efterårets præmisser er hvad det er. Det er resultatet, som tæller, og det er vi glade og stolte over,” siger Høegh.

Har du prøvet at spille under lignende forhold?

“Ja, jeg har prøvet mere vind før, men jeg kan ikke huske hvornår. Når vinden lagde sig, så spillede vi fint, hvorimod Hvidovre spillede ret primitivt, så jeg er fint tilfreds,” fortæller Høegh, der scorede til 0-1:

“Det var dejligt efter at have været ude længe, det var en forløsning at bidrage med noget,” siger Dennis Høegh og kommer ind på hvad det betyder for ham at være tilbage på holdet:

“Det betyder alt og jeg er stolt af mig selv efter at have været ude i fire-fem måneder og så komme tilbage og kæmpe mig ind på holdet, det fungerer godt. Det viser noget om mine kvaliteter,” siger han.

Hvordan synes du efteråret har været for jer?

“Det har været godt. Vi har haltet lidt med spillet til sidst, men vi har ikke tabt masser af kampe. Vi har tabt tre kampe hele efteråret og det er ikke alverden,” fortæller Høegh.

I efteråret har FC Fredericia spillet ni udekampe, og det er ikke blevet til et eneste nederlag. Dennis Høegh tror ikke, at han har været med til lignende før.

“Jeg tror det ikke, da vi med AGF tabte til Brønshøj i efterårets sidste kamp,” slutter han med et smil.

https://andresens-vvs.dk
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer