FC Fredericia tabte 0-1 til Hvidovre, og undervejs brændte holdet et straffespark. Vi talte efterfølgende med Dennis Høegh, der var manden med det misbrugte straffespark.

https://www.vinmedmere.dk/

Ti minutter inde i opgøret lignede FC Fredericia et hold, der ville dominere opgøret. Holdet havde haft to fine chancer til Kristian Kirkegaard og Agon Mucolli, og fik tilkæmpet sig et straffespark, men sparket blev misbrugt af Dennis Høegh. I stedet slog Hvidovre til på en kontra i anden halvleg, hvor Kim Aabech scorede kampens enlige mål.

»Helt grundlæggende scorer de et mål mere end os og jeg har brændt et straffe tidligt i kampen. Dr må vi erkende, at mål ændrer kampbilledet, så det er klart ,at jeg føler et vis ansvar for at vi ikke får tre point. Som jeg husker brændte vi også et straffespark mod HB Køge, hvor vi vandt alligevel,men jeg føler stort ansvar på den her,« sagde Dennis Høegh efter opgøret.

Opgøret var et, hvor FC Fredericia på forhånd var udråbt til favoritter, men favoritværdigheden levede fredericianerne ikke op til.

»Vi går efter tre point uanset om de ligger nummer et eller otte, de (Hvidovre, red.) kommer i en god stime og vi var også i en god stime inden i dag,« forklarede Dennis Høegh.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Bolden hoppede og dansede mærkeligt, og det var svært at lave vendinger, men banen vil den rutinerede FC Fredericia-spiller ikke pege fingre af.

»Jeg synes ikke, at vi kan give den skylden. I Skive var banen 20-30 gange ringere, så det er et godt arbejde af vores folk her. At have så god en bane nu er stærkt, det er en af de bedre,« konstaterede Dennis Høegh.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer