Samarbejdet mellem Hobro IK og Allan Kuhn stoppes med øjeblikkelig virkning. I stedet er den tidligere FC Fredericia-træner, Peter Sørensen, ansat som ny cheftræner i klubben.

Hobro IK har besluttet at stoppe samarbejdet med Allan Kuhn som cheftræner med øjeblikkelig virkning. Allan Kuhn blev ansat i sommer og stod i spidsen for mandskabet fra Mariagerfjord i 22 Superliga-kampe, hvor det blev til 4 sejre, 5 uafgjorte kampe og 13 nederlag.

Sportschef Jens Hammer Sørensen forklarer om beslutningen.

– Vi er kede af at sige farvel til Allan, der er en fantastisk person, som vi har været glade for at have i Hobro IK. Desværre må vi konstatere, at vi rent sportsligt ikke har levet op til forventningerne med Allan som cheftræner i klubben, og vi er nu kommet til den konklusion, at vi har bedre muligheder for at sikre en ny sæson i Superligaen med en ny cheftræner ved roret. Så vi takker Allan for indsatsten i Hobro IK og ønsker ham held og lykke fremover.

En ny cheftræner er allerede på plads, og her er valget faldt på Peter Sørensen, der tidligere har været cheftræner hos FC Fredericia, AGF og Silkeborg IF.

– Vi er glade for at kunne præsentere Peter Sørensen som ny cheftræner i Hobro IK. Han har masser af erfaring som cheftræner i Superligaen, og vi tror på, at han har nogle egenskaber, der kan være med til at sikre os overlevelse Superligaen, udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen.

Hobro IK’s nye cheftræner, 45-årige Peter Sørensen, ser frem til udfordringen.

– Nu kender jeg kun klubben udefra, men Hobro IK virker til at være en fantastisk klub, hvor man har gang i et rigtig spændende projekt. Så jeg skulle ikke bruge lang betænkningstid, før jeg takkede ja til at blive klubbens ny cheftræner. Det er en rigtig spændende udfordring for mig, og jeg ser frem til at komme i gang med det store stykke arbejde, der uden tvivl venter, hvis Hobro IK også skal være at finde i Superligaen i næste sæson, udtaler Peter Sørensen.

Peter Sørensen træner første gang med Hobro-spillerne kl. 10.30 i dag.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.