Til et såkaldt “meet and greet” arrangement mødtes HK Ultras tidligt torsdag aften med FHKs ligatrup.

I hyggelige omgivelser afholdt HK Ultras og FHK torsdag aften et meet and greet arrangement, hvor fansene og spillerne + staben fik hilst på hinanden inden ligasæsonen starter ud d. 2. september på hjemmebane mod GOG.

I forbindelse med arrangementet holdt Ultras-formand, Anders Holm, et oplæg med en række praktiske informationer fra fanklubbens side. Blandt andet kunne Holm fortælle, at der bliver gratis busture til alle sæsonens kampe for fanklubbens premiummedlemmer.

Efterfølgende tog FHK-træner Jesper Houmark ordet, hvor han fortalte lidt om sæsonen og præsenterede de nye spillere. Herefter var det quiz-tid, hvor der var ti spørgsmål om sæsonens forløb og til at slutte af med var tid til en snak indbyrdes mellem trænerne, spillerne og Ultras.

Efter arrangementet talte Fredericia AVISEN med Ultras’ formand, Anders Holm.

“Det har været et rigtig fint arrangement med omkring 35-40 deltagere. Der var en god ping-pong mellem spillerne, Houmark og Ultras,” siger Holm.

Op til sæsonen har fået FHK hentet Kristian Olsen, Jesper Lindgren, Rasmus Thiemer-Jensen og Victor Skillhammar, og derfor var det glædeligt for Ultras at møde de nye spillere.

“Det var dejligt at få hilst på de fem nye spillere, og også generelt at høre om, hvordan spillerne og trænerne glæder sig til sæsonen,” fortæller Anders Holm, der glæder sig over at håndbolden ruller igen:

“Det er noget andet, når man kommer i gang. Vi har målt os mod svenske hold og HC Odense fra 1. division. Det bliver interessant at måle os mod Århus og BSV fra ligaen i de næste to kampe, men det bliver noget andet når ligaen går i gang d. 2. september,” siger Anders Holm.

HK Ultras har indtil videre i omegnen af 100 betalende medlemmer til 2019/20-sæsonen, og taget i betragtning af, at den første ligakamp ikke er spillet endnu, glæder fanklubben sig over tilslutningen.

https://www.fredericiavin.dk/