BSV-spilleren Jesper Nøddesbo kender HK Ultras fra tidligere. Inden pokalkampen mod FHK havde han oplevet kærlige drillerier fra fangrupperingen.

BSV vandt kampen i sikker stil med 30-38, og efter kampen gjorde Jesper Nøddesbo status over, hvad der gjorde udslaget.

“Jeg synes, at vi lykkedes med at komme med det her slutspilsmode, som vi er inde i. Vi holdt fast i konceptet, og det vi gør,” siger Nøddesbo og fortsætter.

“Det vi havde fokus på var at komme med fysik til at starte med og Fredericia derfor kunne mærke, at vi er i slutspillet.”

FHK håbede forud for opgøret, at kulissen kunne slå BSV lidt af kurs, men det lykkedes ikke helt.

“Vi frygtede ikke at komme her, men vi havde respekt for kulissen. Det er et svært sted at komme og spille, og der er god stemning,” forklarer Nøddesbo, der tidliggere i karrieren har mødt FHK i ligaen og derfor fik et gensyn med HK Ultras:

“Det var sjovt, jeg kunne se, at HK Ultras er blevet lidt ældre,” siger BSV-spilleren med et grin.

HK Ultras er kendt for at komme med stikpiller i kampens hede. Det oplevet Jesper Nøddesbo ikke så meget af, men til gengæld oplevede han noget andet sjovt forud for kampen.”

“Der var lidt på Instagram, hvor de mente, at de skulle stille rollatorer frem til Michael Knudsen og jeg, men det blev der ikke noget af,” siger Nøddesbo, der igen grinte.

Se hele interviewet med Jesper Nøddesbo øverst i artiklen.

https://www.facebook.com/events/2002682916506460/