Vi skyder 2020 i gang med et nyt, spændende tilbud til seniorer, der gerne vil holde hjernen frisk. Med et forløb på 10 gange, skaber vi et aktivt fællesskab omkring styrkelse af bl.a. hukommelse, koncentration og indlæringsevne.

”Hold hjernen frisk” er skabt i samarbejde med Ditte Nielsen, der er uddannet instruktør i SMART training hos DGI og som vil undervise en stor del af gangene. Forløbet er tilrettelagt så både krop og sind trænes i samvær med andre seniorer. Fitness for hjernen Ligesom du kan holde muskler ved lige med træning, kan du også holde hjernen i gang ved at give den nye udfordringer.

Undervisningen på ”Hold hjernen frisk”-forløbet vil primært bestå af øvelser, aktiviteter og lege, der træner relationen mellem hjerne, krop og omverden. Det vil ikke være fysisk krævende øvelser, men hjernen kommer på arbejde.

De fleste af gangene kommer til at foregå på Fredericia Bibliotek, men der vil også være gange, hvor vi skal på korte ture ud i naturen.

”Vi glæder os til et sjovt og inspirerende forløb, der både byder på hyggeligt samvær og stimulerende øvelser. SMART training er et enormt spændende koncept, som forhåbentlig kan hjælpe mange seniorer med at holde hjernen i form og styrke hukommelsen” udtaler bibliotekschef Jytte Bræmer.

Tilmelding til forløbet sker til Jytte Bræmer på jytte.bramer@fredericia.dk eller 22 86 74 07. Første mødegang er den 6. februar kl. 10.30.

https://lecture.dk/event/michael-teschl-6-2-2020/
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer