Flair er butikken, hvor de sætter kunderne i fokus og bestræber sig på at kunden får en god oplevelse, når der handles ved dem. Kom ind i butikken og få en kundebehandling i topklasse.

Fotograf: Sabina Mehic. Fredericia AVISEN

Julelysene lyser op i byen, det er koldt og det småregner, da jeg går forbi butikken Flair i Gothersgade. Jeg går ind i butikken og kommer i snak med en sød medarbejder, som henviser mig til butikschefen, Anja Olsen. 

Vi taler med den søde og smilende butikschef, Anja Olsen. Her fortæller Anja, hvad der bliver mest solgt nu op til jul, og hvad der er mest populært hos dem i butikken.

”Mange af vores kunder køber strik, bukser og nederdele. Det er mest til julefrokoster, hvor vores kunder kommer ind for at finde det rigtige outfit. Men vi er begyndt at lægge mærke til, at nu kommer mændene også ind – men det er for at købe julegaver”, fortæller Anja Olsen og smiler.

Striktrøjer. Fotograf: Sabina Mehic. Fredericia AVISEN

Anja fortsætter med at fortælle, hvad der er mest populært hos dem.

”Vi har mange forskellige modemærker, men der er også mange, som køber vores festtøj. Det er massevis af farver og mønstre, som vores kunder kan lide. Kvinderne køber naturligvis også rigtig fine kjoler til julen”, fortæller Anja Olsen.

Jeg kigger mig lidt rundt i butikken, og ser alle de flotte farver og de pæne striktrøjer. Jeg går rundt og får taget nogle billeder af tøjet og de nyheder, som er et hit nu.

Fotograf: Sabina Mehic. Fredericia AVISEN

Bred kundekreds og kundeservice i topklasse

”Vi er på fornavn med vores kunder, så spørger vi dem selvfølgelig altid, om de skal have hjælp til det, de leder efter. Så hjælper vi dem altid, og vi hjælper selvfølgelig også, hvis man lige skal have en gave til sin mormor”, fortæller Anja Olsen

Inde i butikken er der kunder, som er igang med at prøve tøj, man kan se og høre, at de bliver behandlet med stil.

”Vi har en meget bred kundekreds, den unge generation er begyndt at komme ind til os nu. Men jeg vil stadig sige, at det er 35 plus, der besøger os. Mange af de kunder som er under 35 år. som kommer ind, bliver nogle gange chokeret over, at vi også har noget til dem, som de kan bruge”, fortæller Anja Olsen og griner.

Hjemmebagte brunekager og pebernødder

Imellemtiden fortæller Anja, at deres kunder efterspørger deres hjemmebagte brunekager og pebernødder.

”Mange kunder spørger altid til vores brunekager og pebernødder, de er også meget populære i butikken. Vi tager dem altid frem til Black Friday, så vores kunder ved efterhånden, hvornår de kommer frem. Husk og smag vores brunekager og pebernødder, inden du smutter”, siger Anja Olsen sød og finder skålene med de lækre kager. Mums, tak for besøget.

https://pro-print.dk/