Nogle gange dukker der en artist op ud af det blå, som øjeblikkelig fascinerer og overbeviser. Den unge fynbo Hjalmer er en sådan slags.

Som et lyn fra en klar himmel bragede den unge sanger døren ind med debut singlen ”Hjem Til En Anden”, og kort tid efter var han bekræftet til at spille på både Spot Festival og Smukfest.

Senere samme år udkom Hjalmer med debut EP’en “Skabt Til At Være Ung” efterfulgt af en landsdækkende tourné.

Hjalmers sange kan bedst beskrives som god, gedigen dansksproget popmusik. Med Hjalmers egne ord, er musikken: Både til din eftertænksomme søndag og til en aften med dåsebajere og lyskæder fra IKEA. Det er hverken den store doktorafhandling eller et avanceret jazzarrangement, jeg forsøger at skrive, men det er melodiøst og forhåbentlig helt vildt vedkommende. Jeg er ved at lægge alle brikkerne til et voksenliv, og der udspringer bare så mange ting fra den proces, som jeg kan bruge kreativt i musikken.

Hjalmer, der ikke kan skjule, at han er søn af Kim Larsen, dukker op allevegne for tiden. Med gæsteoptrædener i tv-programmer som Vild med Dans, Knæk Cancer og Natholdet har han virkelig ramt en stor sendeflade og interessen for at opleve den unge troubadour live er stærkt stigende.

Lørdag d. 16. februar tager han guitaren på nakken og kommer sammen med sit band til Tøjhuset, hvor der er koncert kl. 21. Billetsalg: tojhuset.dk.