I forbindelse med en anholdelse af en 31-årig mand i Fredericia den 15. juli 2020, som Sydøstjyllands Politi mistænker for at have begået flere indbrud, blev der under en ransagning fundet og beslaglagt omkring 300 genstande.

Sydøstjyllands Politi mistænker, at genstandene stammer fra indbrud begået i og omkring Fredericia i perioden fra december 2019 og frem. Genstandene kan dog også stamme fra indbrud andre steder i landet. For at få opklaret sagen og knyttet de mange formodede tyvekoster til den 31-årige mistænkte gerningsmand, som på nuværende tidspunkt sidder varetægtsfængslet, har Sydøstjyllands Politi brug for borgernes hjælp. 

Genkender du nogle af tingene på billederne eller har du andre oplysninger, der kan hjælpe politiet med at opklare sagen, så kontakt Sydøstjyllands Politi på 114. Kun på den måde kan gerningsmanden blive retsforfulgt og de beslaglagte sager finde retur til rette ejermænd. 

De beslaglagte formodede tyvekoster
100 af de 300 genstande har allerede fundet tilbage til deres rette ejere, men Sydøstjyllands Politi mangler fortsat at knytte de resterende 200 genstande til konkrete indbrud og rette ejere. De formodede tyvekoster består af diverse smykker, urer, solbriller, parfumer, udenlandsk valuta fra mange forskellige lande, el værktøj, elektronik i form af bærbare computere, kameraer, mobiltelefoner, tablets, tasker, jakker og sko. I blandt kosterne er der også en lyserød Asus bærbarcomputer, hvor der fremgår en bruger med navnet ’Emma’, når computeren starter.

Har du haft indbrud og kan nogle af genstandene være dine, så har du mulighed for at gennemse de beslaglagte genstande i Fredericia, Sydøstjyllands Politi. Hvis du ønsker det, genkender tingene eller har oplysninger i sagen, så kontakt Sydøstjyllands Politi via 114. 

Du skal naturligvis kunne godtgøre på den ene eller anden måde, at en genstand er din for at få den udleveret

Del også gerne oplysningerne og billederne i dit netværk, så flest mulige får set de formodede tyvekoster. Mange tak for hjælpen på forhånd. 

Tryk på linket og se alle billeder af de formodede tyvekoster

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer