Da en 13-årig pige i går kl. 17.00 kom løbende ad Toftumvej i Søvind, greb en mand omkring 50-60 år ud efter hende, mens han mumlede noget, hun ikke kunne forstå. Manden stod bag sin bil med et åbent bagagerum, da han greb fat i hendes ene ben, men hun slap fri og løb herefter fra ham gennem noget buskads og skov.

Manden beskrives som 50-60 år, almindelig af bygning med kort lyst hår, har et bredt oppustet ansigt og taler dansk. Han var iført en blå t-shirt og sorte shorts. Bilen beskrives som en sort ældre bil på størrelse med en VW Golf, men behøver ikke være en sådan bil. Specielt for den bil, som manden stod ved, er, at den har en to-delt bagklap, hvor øverste del er tophængslet og nederste del er hængslet i bunden.

’Vi kender ikke mandens intentioner’, udtaler politikommissær Allan Munkholm: ’Men vi vil gerne tale med ham og høre, hvad han ville den unge pige’.

Sydøstjylland Politi hører gerne fra dig, hvis du har set noget eller ved noget, der kan sætte politiet i kontakt med den pågældende mand. Ring derfor venligst 114, hvis du har oplysninger.