Økonomiudvalget i Fredericia Kommune har netop hastebehandlet en sag, der gør det muligt at fremrykke betalinger til de virksomheder, som ønsker det.

”Vi står i en helt ekstraordinær situation, og jeg vil gerne rose mit økonomiudvalg for opbakningen til, at vi kan hjælpe de leverandører i kommunen, som er blevet ramt af nedgang i forbindelse med coronavirus. Helt konkret betyder den nye ordning, at vi har mulighed for at give de pågældende virksomheder mere likviditet nu og her”, siger Jacob Bjerregaard, borgmester i Fredericia Kommune.

Normalt udnytter Fredericia Kommune betalingsfristerne fuldt ud, hvilket ofte betyder betaling efter 30 dage. I den aktuelle situation ændres praksis og betalingen sker, så snart det er bekræftet, at varen eller ydelsen er modtaget, såfremt den enkelte virksomhed ønsker det. Fredericia Kommune har i alt 1.600 ventende fakturaer i systemet svarende til 23 mio. kr.  

Business Fredericia er glade for kommunens håndsrækning til erhvervslivet.

”Jeg er rigtig glad for, at Fredericia kommune tilbyder denne ordning. Vi skal i den kommende tid alle sammen gøre alt, hvad vi kan for at støtte op om Fredericias erhvervsliv og detailhandel, ” siger Kristian Bendix Drejer, direktør i Business Fredericia.  

Få fremrykket betalingen

Virksomheder, der ønsker at fremrykke betalinger fra Fredericia Kommune kan fra på mandag den 16. marts anmode om fremrykning på www.fredericia.dk.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Hans Thomassen
Hans Thomassen
7 måneder siden

Se nu bare og gå ind og få betalt alle regninger, alt det andet går op i kontornusseri og administration.
Så lang tid krisen varer kan kommunen bare gå ind og betale for leverede varer straks, og yde den håndsrækning til erhvervslivet.
Det må være det nemmeste for alle parter.