Det er ikke kun os mennesker, der lider af overvægt og livsstilssygdomme. Et stigende antal kæledyr døjer også med overflødige kilo og dårlig form, der kan medføre alvorlige følgesygdomme og forringe deres livskvalitet. Maxi Zoo Fredericia starter derfor året med sunde uger frem til uge 6, hvor du bl.a. kan deltage i sjove konkurrencer om sunde lækkerier, tilmelde din hund Maxi Zoos vægtvogterprogram samt få masser af gode råd og vejledning generelt om kost og træning til netop dit kæledyr.

Sæt vovsen på Vægtvogterne
Har vovsen fået lidt ekstra på sidebenene? Eller vil du undgå, at den får det? Så kan du ganske gratis tilmelde den Maxi Zoos vægtvogterprogram, hvor du løbende kan følge med i din hunds vægt og få vejledning i alt fra valg af kost og fodermængde samt gode træningsmetoder og aktiviteter, der passer til netop din hunds behov. Skriver du den op i vægtvogterkartoteket inden den 28. januar, deltager du samtidig i konkurrencen om en stor gavekurv med masser af sunde godter til vovsen. Vil du derfor sikre dig, at dit kæledyr får den bedste og sundeste start på det nye år, så tag en tur i Maxi Zoo, hvor personalet står klar til at hjælpe dig med sunde tips og tricks til din bedste ven.

De sunde uger afholdes frem til uge 6 i Maxi Zoo Fredericia, Vejlevej 131, 7000 Fredericia.

– Tilmelder du din hund til Maxi Zoos gratis vægtvogterprogram senest den 28. januar, deltager du i konkurrencen om en stor gavekurv med sunde lækkerier, oplyser Maxi Zoo.