Det er ikke kun os mennesker, der lider af overvægt og livsstilssygdomme. Et stigende antal kæledyr døjer også med overflødige kilo og dårlig form, der kan medføre alvorlige følgesygdomme og forringe deres livskvalitet. Maxi Zoo Fredericia starter derfor året med sunde uger frem til uge 6, hvor du bl.a. kan tilmelde din hund Maxi Zoo’s vægtvogterprogram samt få masser af gode råd og vejledning generelt om kost og træning til netop dit kæledyr.

Sæt vovsen på Vægtvogterne

Har vovsen fået lidt ekstra på sidebenene? Eller vil du undgå, at den får det? Så kan du ganske gratis tilmelde den Maxi Zoo’s vægtvogterprogram, hvor du løbende kan følge med i din hunds vægt og få vejledning i alt fra valg af kost og fodermængde samt gode træningsmetoder og aktiviteter, der passer til netop din hunds behov. Skriver du den op i vægtvogterkartoteket, deltager du samtidig i konkurrencen om en stor gavekurv fra Select Gold med masser af sunde godter til vovsen. Vil du derfor sikre dig, at dit kæledyr får den bedste og sundeste start på det nye år, så tag en tur i Maxi Zoo Fredericia hvor personalet står klar til at hjælpe dig med sunde tips og tricks til din bedste ven.

De sunde uger inkl. gratis vægtvogterprogram for hunde afholdes frem til uge 6 i Maxi Zoo Fredericia, Vejlevej 131, 7000 Fredericia