På trods af et meget lavt udbud af boliger er der godt gang i boligsalget i Fredericia.

I Fredericia har salget af helårsboliger det seneste år ligget på omkring 45 solgte villaer, rækkehuse og ejerlejligheder om måneden. I juni var tallet oppe på 62 solgte boliger, viser tal fra Boligsiden.

Den udvikling glæder naturligvis Christian Blittrup, som er filialdirektør i Nordea i Fredericia.

“Vi kan tydeligt se en stigning i kundernes lyst til at skifte boligen ud med noget andet. Vi holder mange møder med boligkøbere, og det lave renteniveau, vi ser lige nu, gør det også mere attraktivt at finansiere sin bolig,” siger Christian.

Corona-krisen er en del af forklaringen

“Det lave udbud af boliger begrænser sig ikke til en enkelt kommune eller landsdel. Det gør interessen i at købe ny bolig heller ikke, forklarer boligøkonom i Nordea Kredit,” Lise Nytoft Bergmann.

“Vi ser en meget høj aktivitet på markedet for boligsalg, og en del af forklaringen skal findes i den nuværende sundhedskrise. Coronakrisen har øget danskernes interesse for deres egen bolig. For nogle har det betydet, at de er kørt i byggemarkedet og har kastet sig ud i at forbedre og renovere deres bolig, måske i stedet for at sætte den til salg. Andre har besluttet sig for at se sig om efter en helt ny bolig,” siger Lise Nytoft Bergmann.

“Den ekstraordinære situation på boligmarkedet betyder naturligvis også, at det er et rigtigt godt tidspunkt at sætte sin bolig til salg, hvis man går med de tanker. Vi er også klar til at tage en snak med de kunder, der går med tanker om at sælge deres bolig og se på, hvilke muligheder de har for at skifte boligen ud med en anden,” siger Christian Blittrup.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer