Der var kampvalg og stort engagement blandt de nyvalgte medlemmer, da Ungebyrådet holdt sit første møde tirsdag eftermiddag.

En række poster skulle besættes, og til hver post stillede mellem fem og ti kandidater op.

Den øverste post som ungeborgmester gik til den 14-årige Oline Dyrbjerg Strøager. Hun er elev på Kirstinebjergskolen afd. Havepladsvej, og hun kommer til at sidde i spidsen for ungebyrådet de næste to år.

14-årige Max Larsen, som går på Sct. Knuds Skole, blev valgt som 1. viceborgmester, mens 16-årige Emma Natalie Lange fra 10’ende i Erritsø fik posten som 2. viceborgmester.

Max Larsen blev også valgt til bibliotekets brugerråd sammen med Aurora Elizabeth Krasniqi, der er 14 år og går på Erritsø Fællesskole afd. Bygaden.

Den sidste post, der skulle besættes, var en plads i Ungdomsskolens bestyrelse. Her faldt valget ud til fordel for 14-årige Mathias Engelbert Grevsen fra Kirstinebjergsskolen afd. Havepladsvej.

Formand for Børne- og Uddannelsesudvalget Susanne Eilersen er glad for det store engagement:

”Det er skønt at se, at de nye medlemmer af ungebyrådet udviser så stor lyst og vilje til at deltage i arbejdet. I byrådet ser vi frem til mange gode input fra vores unge kolleger”, udtaler hun.

(Foto: Fredericia Kommune )