Det nye byråd er på plads. Her er medlemmerne:

Socialdemokratiet

 1. Steen Wrist (3.611 stemmer)
 2. Ole Steen Hansen (418 stemmer)
 3. Vibe Dyhrberg (371 stemmer)
 4. Turan Savas (363 stemmer)
 5. Christian Bro (360 stemmer)
 6. John Nyborg (394 stemmer)
 7. David Gulløv (279 stemmer)
 8. Søren Larsen (237 stemmer)
 9. Bente Ankersen (233 stemmer)

SF

 1. Connie Maybrith Jørgensen (288 stemmer)

Enhedslisten

 1. Cecilie Roed Schultz (1.060 stemmer)

Venstre

 1. Peder Tind (1.782 stemmer)
 2. Pernelle Jensen (646 stemmer)
 3. Niels Martin Vind (534 stemmer)
 4. Kenny Bruun Olsen (374 stemmer)
 5. Louis Lindholm (350 stemmer)

Konservative

 1. Tommy Rachlitz Nielsen (685 stemmer)
 2. Kirsten Hassing Nielsen (421 stemmer)

Dansk Folkeparti

 1. Susanne Eilersen (1.082 stemmer)
 2. Palle Dahl (189 stemmer)

Nye Borgerlige

 1. Karsten Byrgesen (834 stemmer)

4 KOMMENTARER

 1. Nu kan vi i skandalebyen Fredericia håbe på, at den stille dreng i klassen selv kan tage de nødvendige beslutninger om at få ryddet op i byen, så man som borger igen kan tage ud, uden at der bliver set på en, som om vi alle har taget af kassen, uden at han skal styres af den stærke dreng i klassen.
  Vi har som borger stadig ikke hørt, hvad der kom ud af oprydningen i Familieafdelingen og ikke mindst på Ungdomscentret, for der er ikke ryddet op, fordi chefen har trukket sig på grund af møgsager, der skal ske en betydelig opretning af tillid for borgerne i den afdeling, hvor arbejdsklimaet i den grad har været under alt kritik, hvilket de mange unge i Fredericia, som ikke har en uddannelse er et tydeligt bevis på, hvoraf nogle ligger i rendestenen og ikke kommer videre fra jobcenteret, fordi de aldrig har fået den rigtige hjælp. Der bør desuden ske en udskiftning af politikere i forbindelse med de børnefaglige undersøgelser, når der skal ske en tvangsfjernelse. Den går ikke længere, at man blot nikker til, hvad sagsbehandlerne skriver, for de har ofte været behæftet med alvorlige fejl ifølge advokaterne.
  De andre partier, som nu har fået en plads i Byrådet, bør vise omhu for, hvad der sker og ikke blot læne sig tilbage og nyde taburetten og de frynsegoder, der følger med, for borgerne i byen har vist jer tillid, og den må man leve op til, så Fredericia igen kan komme på ret køl efter mange års skandaler. Der bliver holdt øje med jer.

 2. Ja, det var så hvad det kunne blive til! Fredericia har valgt. Resultatet blev, efter en latterlig ringe valgdeltagelse, 8 nye personer i byrådet- bravo!
  Problemet er bare, at de byrødder, der var nærmest på Bjerregård, alle er blevet genvalgt! Selv de to byrødder der sad på hænderne i Teaterets bestyrelse, – den ene er endda blevet valgt til Regionsrådet!! Vedr. teateret, så venter vi spændt på de konservatives valgløfte, om at teatersagen skal genåbnes.
  Der var dog en smule opmuntring idet den ene fra Havnens bestyrelse ikke opnåede genvalg.
  Nu håber vi, der i det mindste, kommer lidt ro på i Fredericia, dog først når alle undersøgelser er afsluttet.
  Konklusionen må være, at Fredericia har de politikere vi har fortjent!

  • Ja, så endte det hele i “forbrødring/forsøstring”, og det “tidligere så magtfulde socialdemokrati” sidder nok i deres partibunker og griner lidt af “oppositionen”. Og der var også genvalg til partiets “nestor”, som holdt hyldesttalen til den afgående borgmester på dennes sidste møde den 30.december 2020! Og hun er måske klar med nye “moderlige ord”, hvis der skulle blive brug for flere hyldesttaler, men det bliver nok ikke tilfældet, for nu er der “ro på”. Og med en bestyrelsespost i TVIS og lidt udvalgsarbejde er der sikret lidt ekstra tilskud til folkepensionen, det er velundt efter lang og loyal indsats! Om de konservative får opbakning til at genåbne teatersagen kan man have sine tvivl om. Men de to byrødder i teatrets bestyrelse er nok “fredede”, og den ene kan fortsætte som fuldtidsbeskæftiget politiker i både byråd og regionsråd fra 1. januar 2022 og 4 år frem. Det er “godt gået”! “Dobbeltmandater” er en uskik, men ikke ulovlige. Og ja, Fredericia har de politikere, vælgerne har fortjent. Vel bekomme!

 3. Totalt spot-on John.
  Nogle af de lokale medier har vel egentligt også en stor del af æren, ved at tie det meste ihjel?

  Godt arbejde i hhv kommunikationsafdeligen og anmoncekøbsdistributionen.

  Flertallet tror stadig bare at det er noget med at Bjerregaard var en tur på grisestien….
  Og hva faen…. Dét kan jo ske for enhver…!

Skriv en kommentar