Solen har endelig fundet vejen til Fredericia, hvilket har givet godt med liv i byen. Fredericia Vinhandel har de seneste år givet deres bud på årets sommerdrik – og i år er ingen undtagelse. Henrik har fundet noget helt nyt frem: En port tonic. 

Har man brug for en god flaske vin til enhver lejlighed, så er der garanti for at Henrik kan støve noget op. Det samme gjorde sig gældende, da jeg kiggede ned forbi forretningen i Danmarksgade og spurgte efter årets sommerdrik. 

Normalt når der bliver sagt sol og sommer i en vinhandel går turen direkte til hylden med rosévin. Det er da også næsten tilfældet i år, men i stedet for den klassiske kolde rosé skal der ske noget nyt i år, forklarer Henrik. 

“I stedet for en klassisk rosé, som dog ikke skal tale ned, for den kan bestemt noget, så skal vi have en meget sommerlig drink, der også har sin grundsten i rosé-verdenen”, fortæller han og fortsætter:

“Vi skal have en rosé portvin, der i sig selv er rigtig god. Men for at give den lidt kant og gøre den mere sommerlig, så skal den krydres med en lækker tonic. Og is. En hel masse is, for den er absolut bedst helt kold”.

“Jeg håber meget, at sommervejret kan blive en del bedre. Solskin er jeg ikke lagerførende i, desværre. Men man kan da købe et sæt her for 79 kroner, så kommer man da lidt tættere på sommerstemningen”, lyder det med et grin fra Henrik. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer