Sejersen i Vendersgade havde i nat et dumt og ødelæggende tyveri, som har holdt Henriette Sejersen oppe hele natten med at fjerne glasskår i næsten hele butikken.

Kort tid efter klokken 3 i nat blev Henriette Sejersen ringet op, at hendes butik Sejersen i Vendersgade, havde været udsat for rambuk tyveri. En lille hvid bil havde bakket to gange ind i butikkens indgangsparti, og skubbet kraftigt til gitteret uden at have rykket det ud af væggen.

Massevis af glasskår og væltede stativer i Sejersen – foto privat

“Da jeg kom, troede jeg først, at de ikke havde været inde gennem gitteret, fordi det stadig hang. Men da jeg kom tættere på, kunne jeg se, at der lå tøj og man kunne bøje gitteret op, og komme ind”, siger Henriette.

Det er ifølge Henriette tydeligt, at de ikke har været i eller kender butikken, da det er lidt tilfældigt, hvad de har nået at tage i mørket. “De må næsten have set, at der har stået PEAK på vinduet, det er det som, de primært er gået efter”, siger Henriette.

Henriette fra et tidligere besøg hos Sejersen. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Heldigvis blev de to butikstyve fanget igen – tre personer havde været vidner til tyveriet og politiet var hurtigt på pletten. Men en ting er at få stjålet sine varer og have indbrud, en anden ting er mængden af glasskår som fylder næsten hele butikken. Udover hvad der allerede er fejet op, så er der meget tøj pakket sammen med glasskår, som alt sammen skal registreres. Der sidder glasskår i linoleumsgulvet og det er ligeledes ridset.

Mange steder var tøjet fyldt med glasskår.

Men udover det sørgelige syn, så er Henriette trods alt ved godt mod, og butikken er åben. “Jeg vil faktisk gerne rose politiet, afdækkerne og gittermanden, de har handlet hurtigt og professionelt”, siger Henriette.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Der er nu stadig mere oprydning og notering til forsikringen, men livet går heldigvis videre i Vendersgade i almindelighed og i særdeleshed hos Sejersen.

https://www.fcfredericia.dk/