Park Styling Fredericia by Pili får i dag et nyt ansigt blandt de populære frisører. Det er den 47-årige Henriette Blicher Madsen, der med over 30 års erfaringer tager saksen i hånden og klipper kunderne i salonen i Vendersgade.

Solen skinner over Fæstningsbyen, og Henriette har ekstra grund til at være glad. Hun skal nemlig starte i nyt job denne tirsdag. På en stol foran salonen spørger vi hende til det nye job.

“Jeg glæder mig til at starte. Det bliver fedt. Jeg har arbejdet i branchen, siden jeg var 16 år, altså hele 31 år. Nu er det så i gang her, og jeg ser frem til nogle gode oplevelser. I første omgang skal vi hjælpe de mange, som er blevet alt for langhårede grundet nedlukningsperioden,” siger Henriette og fortsætter:

“Men også en god snak og flot hår. Jeg kender Dorthe og Rie (salonens ejere red.) – dem glæder jeg mig til at arbejde sammen med. Jeg har kun hørt godt om salonen. Det er piger med gang i, der er både de yngre og modne kolleger, så det bliver fedt at blive en del af fællesskabet.”

Hvordan er det at arbejde i en frisørsalon?

“Det er spændende på alle måder. Både i forhold til det faglige med håret, men også i forhold til det sociale. Man møder rent ud sagt alle slags mennesker fra alle leder og kanter i samfundet. Det kan jeg virkelig godt lide. Der er de ældre, forældrene og de helt små – det giver mange forskellige samtaler, ønsker og oplevelser, hvilket gør jobbet alsidigt og interessant. Det er rent ud sagt fedt.”

I forhold til trends – hvilken tror du der hitter i 2020?

“Jeg håber ikke, at den korte Coronafrisure bliver in – vi skal jo have noget at klippe af,” siger Henriette og griner inden hun fortsætter:

“Men lige nu handler det nok mest om at rette frisuren til, og give kunderne et godt look igen. Dertil kommer at længde er godt, så kan man lave noget lidt andet end det traditionelle. Det kunne blive 2020. I forhold til kvinderne, så er vi jo nogle, der er blevet lidt grå i Coronatiden, så der skal pensles igen, så vi kan få kulør på,” slutter Henriette Blicher Madsen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer