Emil Tellerup lukkede af i målet for FHK, da det blev til en sejr på 33-30 mod GOG. Efterfølgende fortalte Tellerup, at det er noget af det sjoveste, som han har prøvet i sin tid i FHK.

Emiiiiiil Tellerup. Sådan lød det gentagende i højtaleranlægget, og efter kampen talte Fredericai AVISEN med den store FHK-helt, som fortalte om kampen.

“Det var monsterfedt. Vi lykkes med meget og når man gør det i sådan en kulisse, så er det hammersjovt at spille håndbold,” siger Tellerup, der har svært ved at vurdere hvor stor en sensation det var:

“Langt hen ad veje har det været sådan i ligaen med overraskeler. GOG ramte ikke dagen, og det gjorde vi. Det må odds typer sætte tal på.”

Tellerup spillede især en hovedrolle i slutningen af kampen. Først reddede han et straffekast og efterfølgende reddede han Emil Jakobsen helt fri fra fløjen. Det skete med VIES i ryggen og blok H med HK Ultras ved siden af sig.

“Det var maksimalt fedt, man får adrenalin i kroppen og det spiller bare. Det er noget af det sjoveste jeg har prøvet i FHK

Næste gang FHK skal i aktion er på fredag mod Mors-Thy.

https://www.place2live.dk/fredericia/vores-boliger/