For første gang i længere tid havde FHK ikke nogen længere downperiode undervejs i en kamp. Det udmøntede sig i en sejr på 28-25 mod KIF Kolding.

FHK har haft en tendens til ikke at starte kampene alt for godt ud, men det ændrede sig mod KIF. Nuvel var FHK bagud en gang imellem, men KIF fik aldrig lov til at komme foran med mere end to mål. Det har sandsynligvis også været et fokuspunkt i optakten efter, at det inden for den seneste måned er sket mod blandt andet Mors-Thy, TTH Holstebro og Ribe-Esbjerg.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

En af grundene til, at det ikke gik galt i starten af kampen var i særdeleshed James Junior Scott. Han besidder enorme kvaliteter, der normalt ikke ses på disse skandinaviske breddegrader, da han er en atypisk spiletype i den danske liga. Scott er meget eksplosiv, har hurtige fødder og kan også banke bolden ind rigtig langt ude bagfra. Han scorede de første fire FHK-mål i kampen, og naturligvis kunne han ikke holde kadencen, men det var tydeligt for enhver, hvilke kvaliteter franskmanden besidder.

Forsvaret var også godt indstillet. Op til denne sæson har KIF fået tilgang af den norske landsholdsspiller Erik Toft, og da han spillede for Mors-Thy, gav han ofte fredericianerne store problemer. I alt kom han på tavlen fire gange mod FHK, men han brugte ni forsøg til det. Det samme gjalt Sander Øverjordet, som FHK i det store hele havde styr på, da han lavede fire mål på otte forsøg. Dermed havde FHK stor held med at holde KIF’s angrebsspil i kort snor. Kampen igennem var forsvaret en bastion foran Thorsten Fries’ mål. Til gengæld var Fries ikke flyvende i første halvleg, men det blev han til gengæld efter pausen, hvor han reddede flere frie chancer og var med til at sikre FHK en sejr på 28-25 efter en helstøbt indsats.

adp-as.dk

 Se her vores karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Thorsten Fries (10 – Man of the Match): Første halvleg var på det jævne med svipsere på særligt langskud, der sneg sig ind, som ikke burde være gået ind. Efter pausen var Fries til gengæld outstandning.

Kim Sonne (UB): Spillede ikke nok.

Martin Bisgaard (7): Solid præstation fra fløjspilleren, som lavede fire mål på fem forsøg.

Mads Lenbroch (UB): Spillede ikke nok.

James Junior Scott (7): Var ustoppelig i kampens indledning, og faldt derefter i niveau. Endte med at lave seks mål på 14 forsøg.

Reinier Taboada (4): Var god i slutfasen efter at have spillet en kamp, som han ellers ikke ville huske tilbage på med stolthed. Endte med to mål på fem forsøg, samt to assists.

Nicolaj Nørager (10): Spillede stort set fuldtid i bagkæden, og det slap han godt fra. Spillede uden at lave en eneste teknisk fejl, og krydrede det med fem mål og fire assists.

Kristian Stoklund (4): Så til fra bænken i det meste af kampen, men da det hele skulle afgøres til sidst, var det i syv mod seks med Stoklund som dirigenten. Der slog han til, og endte med at lave tre mål og to assists.

Lasse Balstad (10): Havde godt styr på KIF’erne, og der var en god afstemning i midterblokken. Balstad skulle støde op, mens han skiftende makker i Einar Olafsson og Rasmus Meyer skulle tage sig af bagrummet med stregspilleren fra KIF.

Einar Olafsson (10): Dækkede fremragende op. Holdt styr på KIF’s ellers hærdebrede stregspillere, som plejer at være omdrejningspunktet i KIF’s angrebsspil.

Mads Christiansen (4): Fik masser af spilletid, og man fik det man forventede. En præstation, hvor stabiliteten var i højsædet uden tekniske fejl. Fik lavet to mål og en assists.

Nikolaj Petersen (UB): Kom ikke på banen.

Kasper Young (4): Satte tre mål ind på fem forsøg fra fløjen.

Jakob Frederiksen (UB): Kom ikke på banen.

Rasmus Meyer (4): Forsvarspræstationen var i top, men det var det angrebsmæssige ikke. Lavede et mål på tre forsøg.

Nikolaj A. Nielsen (4): Fik ikke så meget spilletid. Fik dog sat et mål ind på et forsøg.