Lokalt samarbejde giver studenter mulighed for fotografering og en lækker goodiebag udover det sædvanlige. Fotograf Helle S. Andersen har været byen rundt for at kunne give studenterne mulighed få skudt mindeværdige billeder og ikke mindst nyde lækkerier fra byens handlende.

Pinsesolen danser lidt endnu, og kalenderen viser juni – om lidt skulle studenterkørsler, dans om Landssoldaten og andre faste traditioner finde sted. Men Fredericia, Danmark og Verden er Coronaramt, så alt er anderledes. Helle S. Andersen har fået Fredericia Vinhandel, Fredericia Isenkram, Gardenia Blomster, Wetche Bageri, Billunds Boghandel, EE Rengøring, Momenti, Urbania Steetfood og MENY med på en lækker goodiebag.

“Jeg fortalte virksomhederne om idéen – at give studenterne en god dag med foto, hygge og lidt godt til ganen trods omstændighederne. De ville gerne være med. Studenterne kan ikke få lov til at blive fejret på normal vis i år, og så satte jeg i gang med at finde ud af, hvad jeg kunne gøre. Sammen med de lokale aktører har jeg tænkt det igennem, og vi har så sammensat det løsning,” siger Helle S. Andersen og fortsætter:

“Studenterne kan naturligvis komme enkeltvis i mit studie, hvis de ønsker dette, men her har jeg sammensat pakker, hvor det er billigere, hvis man kommer en gruppe. Jeg har haven omme bag butikken på Vesterbrogade, hvor vi kan være 10 personer og så har jeg gården, hvor man kan være 10 og 10 i butikken, altså 30 i alt, men man kan naturligvis også komme fem. Der vil være bobler og kage til dem, og politiet har sagt god for det på Corona-hotlinen.”

Hvordan gør man, hvis man vil være med?

“Man skal bestille en tid, da jeg så kan holde styr på antallet, der kommer. Jeg har valgt, at det koster minimum 500 kroner. Nogle vil ikke have et billede af sig selv, men af hele klassen, men det skal laves i et andet koncept, da vi skal se om der bliver lukket op for antallet i en forsamling. Jeg glæder mig meget til at se mange studenter, og så er jeg virkelig stolt over, hvordan de mange fredericianske virksomheder har bakket denne kampagne op, hvor man enkeltvis får for mere end de 500 kroner alene i goodiebagen,” slutter Helle S. Andersen.

Hendes kampagne starter den 8. juni og kan bestilles på 75 92 68 88 eller her

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer