Heidi Simonsen startede den 1. oktober hos Fredericia Vinhandel, hvor hun er ansat som salgskonsulent.

49-årig Heidi Simonsen er et kendt ansigt i Fredericia. I en del år var Heidi annoncesælger på ElboBladet, inden hun blev ansat som sponsoransvarlig i FHK tilbage i september 2017.

Pr. 1. oktober startede Heidi hos Fredericia Vinhandel, der glæder sig over at have tilknyttet Heidi.

“Jeg kender Heidi via vores sponsorat i FHK. Hun skal ud at møde vores kunder og potentielle kunder. Jeg er sikker på, at det er et godt match,” siger indehaver af Fredericia Vinhandel, Henrik Petersen.

Heidi glæder sig også over sin ansættelse hos Fredericia Vinhandel.

“Det bliver godt, tror jeg. Jeg skal tale med mennesker og banke på døren. Det kan jeg godt lide,” siger Heidi.

Med sit job hos Fredericia Vinhandel kommer Heidi ud i en anden boldgade, end hun har været vant til, men hun kan drage paraleller mellem hendes tidligere jobs og det nye i Fredericia Vinhandel.

“Det er en udfordring, at det er noget nyt jeg skal sælge, men jeg er sikker på, at jeg nok skal klare det. Det er noget af det samme, som jeg har prøvet, hvor jeg ringer, sender mails og kører ud,” siger Heidi og fortsætter:

“Vi kan meget mere end vin, så jeg skal også lave andet end vinsalg. Vi har både smagninger og andre ting. D. 24. oktober har vi eksempelvis Crazy Days i ADP Loungen i Fredericia Idrætscenter, så der sker mange ting, hvor jeg også er i spil,” siger Heidi.

Når Heidi ikke er at finde på arbejdet i Fredericia Vinhandel, hvor man kan møde hende i dagligdagen, når hun ikke er ude ved kunder, så bruger hun blandt andet tiden med sin mand og tre børn.

“Jeg nyder at bruge tiden med min familie, og så spiller jeg bankospil, går med mine hunde og så ser jeg også lidt håndbold,” siger Heidi med et smil.

Netop den sidste bemærkning med håndbold er noget, der falder i god jord hos Fredericia Vinhandel, hvor personalet ligesom Heidi er håndboldentusiaster.

“Ja, det er rigtig dejligt at være i sådan en butik,” slutter det nye ansigt hos Fredericia Vinhandel, Heidi Simonsen.

https://www.facebook.com/menyfredericia/