Havnegrillen er åben igen efter at have holdt ferielukket. Selvom det er vintersæson, så lægger mange kunder vejen forbi. Fredericia AVISEN har talt med pølsemanden fra Kanalbyen.

Den populære grill på havnen er åben igen. Vi var et smut forbi til frokost, hvor der er fyldt med glade kunder, som med et grin fortæller, at de har måtte indtage deres mad andre steder i perioden, hvor der var lukket.

Efter at have vendt om det skulle være en middagsret, burger eller noget helt tredje, bestilte vi en hotburger, bøfsandwich med sauce og en dobbelt husets burger. Til deling var der en omgang pommesfritter med tilhørende ketchup, pommesfrittes sauce og kulturredaktørens specialitet, chillimayo fra Bähncke.

Vi husker alle, da Havnegrillen bød på et monster af en bøfsandwich med sauce. Den knockoutede redaktionen og Jane blev beordret til, at den ikke måtte være så stor igen, da vi ikke kunne undvære nogen resten af dagen.

Lækkert ser det ud, lækkert smagte det. (Foto: Thomas Lægaard/Fredericia AVISEN)

Efter en tur ud i den friske middagsluft var maden klar. Grundet den store kundemængde, der havde indfundet sig i grillen, fortrak vi til afdelingen, der om sommeren benyttes til at servere is. Det var som at se grissene blive fodret – der var total ro.

Der blev spist løs, men med fire mindre stykker bøf, der var skåret ud tilbage på tallerkenen, måtte Lægaard kapitulerer. Han var færdig, som altid.

Endnu en gang skuffede Havnegrillen ikke. Mætte gik vi derfra og kunne med egne øjne smage, at Havnegrillen er klar til 2020-sæsonen. Men hvad venter der egentlig på grillen i år? Det spurgte vi indehaver Tommy Jensen om.

“Vi har nogle esser i ærmet, men hvad det er kommer som en overraskelse, når tiden er inde,” siger Tommy, der allerede nu har ansat nogle piger til at stå i grillen sammen med Jane:

“Vi skal have tunet de nyansatte ind og så er det op til dem, hvor meget vi kommer til at eksperimenterer med tingene. Jane skal køre på hendes koncept med thaimad om mandagen og lære de nye piger op.”

Havnegrillen er klar til en ny sæson. (Foto: Thomas Lægaard / Fredericia AVISEN)

Først på året er normalt en lidt mere stille periode end når det er varmere. Stamkunderne kommer hele året rundt, men det helt store rykind kommer først, når temperaturen er højere.

“I slutningen af marts sker det typisk. Vi har en del overraskelser, som vi gør klar til og jeg har købt en masse nyt udstyr, som jeg forventer kommer i brug til sommer. Det glæder jeg mig til,” forklarer Tommy og fortsætter:

“Normalt ansætter vi først nyt personale i april, men vi har allerede ansat fire nye, som skal arbejde her fast. De skal læres op nu.”

Hvad siger kunderne til, at I har åbent igen?

“Det er de godt tilfredse med. De har sagt, at vi ikke må holde så længe lukket igen,” slutter Tommy med et smil.

Vi takker Tommy for snakken og ser frem til hvad 2020 byder på for Havnegrillen.

https://www.ibc.dk/nyheder/infomoeder-paa-ibc/

Leave a Reply