Steven Enna scorede hattrick, da FC Fredericia vandt 5-0 på udebane mod Nykøbing. Hattricket var amerikanerens første i sin professionelle karriere, men han håber, at der kommer flere.

FC Fredericia vandt 5-0, og efter kampen blev holdet tiljublet efter en præstation, som Enna efterfølgende satte ord på.

“Det er en god følelse. Det var en god holdpræstation at lave fem mål. Det var en speciel kamp, og det var til den gode side i dag,” siger Steven Enna, der noterede sig for et hattrick:

“Det var mit første hattrick som professionel. Det at lave tre mål i dag var en drøm for mig, et punkt jeg nu kan sætte kryds ud for. Forhåbentligt kommer der flere,” siger Enna.

Det første af Ennas mål var mærkværdigt. Egentlig havde stadionspeakeren givet målet til Mathias Gertsen, men FC Fredericias assistenttræner Morten Dahm Kjærgaard konfererede dommer Patrick Steenzel Rasmussen med det i pausen, så det blev rettet til Steven Enna, der fortæller følgende om målet:

“Vi fik et hjørnespark, og “G” slog en god bold, som ramte min skulder. Jeg ville fejre målet, men det tilfaldt først “G”,” smiler Enna og fortsætter:

“Det var hårdt at fortælle ham, at det var mit mål. Heldigvis så dommeren det, og jeg fik målet og mit hattrick,” forklarer Enna med et smil.

Med sejren er FC Fredericia igen på førstepladsen, og nu vil Enna kæmpe for at bevare den placering.

“Det er altid et pres, men vi tager en kamp ad gangen. Hver kamp er vigtig for os,” siger amerikaneren, der vil gøre sit til at være i toppen af tabellen, når sæsonen er slut:

“Vi har det samme mål som altid. Vi vil blive i toppen, og det er det vi kommer til hver træning og kamp for,” slutter amerikaneren, der nu er noteret for seks sæsontræffere i NordicBet Ligaen.

http://bit.ly/lolalecture
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer