Nu står Steen Wrist frem og fortæller, at han er rigtig glad for undersøgelsen af familie afdelingen indenfor socialforvaltningen.
Jeg er bange for, at Steen Wrist ikke har forstået så meget, eller er det et købt resultat?

Som jeg forstår det, så står der intet i rapporten fra Rambøll om, hvorledes familier og sagsbehandlere er udvalgt. Så får jeg at vide, at man fra familieafdelingen har udvalgt 60 familier til undersøgelsen. Heraf har Rambøll udvalgt 16 familier. Dernæst har ledelsen udvalgt 12 sagsbehandlere/socialrådgivere til undersøgelsen.

Det betyder, at undersøgelsen ikke er uafhængig af familie afdelingen og ikke uafhængig af ledelsen. Hermed kan vi konstatere, at undersøgelsen ikke er uvildig. Man har valgt at betale en ekstern virksomhed for at undersøge den del af sig selv, som man selv har valgt.

Resultatet af undersøgelsen fortæller derfor, hvor gode familieafdelingen og ledelsen er til at udvælge de rigtige til undersøgelsen.
Videre må vi konstatere, at selv om familieafdeling og ledelse selv har valgt, hvad og hvem undersøgelsen omhandler, så er resultatet stadig til debat.

Rapporten fortæller, at socialforvaltningen har meget at lære af familierne. Det er vist den pæne måde at beskrive det på. De familier, hvor børnene uretmæssigt er fjernet fra deres forældre, er overhovedet ikke med i undersøgelsen.
Rapporten er således ikke det papir værd, den er skrevet på. Og det har man betalt over 200.000 kr. for. Nå skidt, det er jo borgerne, der betaler. Skatten er jo kun 25,5%, så den kan godt hæves lidt mere.

Jeg håber næsten, at det er fordi Steen Wrist og Socialdemokratiet er smarte, men jeg er oprigtig bange for, at de overhovedet ikke forstår det, de har haft og har gang i.

Jens Jørn Pedersen · Sanddalvej 4 · Fredericia

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer