Mange har nok bemærket, at TV2s Natholdet i år kører en julekalender, hvor vært Anders Breinholt sammen med gæsteværterne, Søren Rasted og Carsten Berthelsen kører 24 afsnit, hvor de taler sammen om alt fra øl til mennesker. Det hele er optaget samme dag, hvilket gør, at værterne skifter karakter flere gange undervejs – og samtalerne bliver påvirket af deres alkoholindtag.

I dagens episode er Fredericia Avisens egen kulturjournalist, Thomas Lægaard en del af samtalen, da han nævnes for sin fortid som “Kølig Kaj”. Værterne taler om den gode øl, og slår pludselig godt 5.05 minutter henne i afsnittet over i en dialog om Kølig Kaj”.

Thomas Lægaard anno 2017. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen

“Det er da sjovt, at jeg kan trække mig tilbage som Kølig Kaj i 1998, men stadig spørger i radio- og tvprogrammer. For en gangs skyld er det forfriskende, at det nødvendigvis ikke handler om Melodi Grandprix. Nu laver jeg selv satire, så det er ikke noget, der gør mig noget, men jeg har faktisk aldrig spillet på Roskilde Festival eller Smukfest, som jo i dette afsnit kædes sammen til en scene. Jeg kan trække på smilebåndet over, at de siger, at mit publikum var over 60 år, når jeg er jævnalderen med både Breinholt og Rasted. Så mon ikke, de snart rammer TV2 Charlie”, siger Thomas Lægaard med et smil.

Se afsnittet

Om Natholdets julekalender

Uden klip – men med masser af øl! Øl-eksperten Carsten Berthelsen tager Anders Breinholt og Søren Rasted med på en fantastisk ølrejse. I løbet af én optagedag præsenterer Carsten 24 forskellige øl fra hele verden for Anders og Søren. De 24 specielle og unikke øl udgør tilsammen alle dagene i en skøn og berusende julekalender. Undervejs bliver der smagt på snacks, som passer perfekt til den pågældende øl, og så bliver øllene vurderet på et specialdesignet øl-barometer. For at holde styr på, hvor fulde værterne egentlig bliver, vil de blæse i en promillemåler undervejs.